FEEST: 3 jaar LeesLeesLees!! +WINACTIE!

 

 

Drie jaar geleden, op schrikkeldag 29 februari 2016, besloot ik spontaan om een blog te beginnen over kinderboeken. En ik startte eigenlijk meteen afwijkend van wat het moest worden… want omdat ik zo dol was op de cd van Ageeth de Haan met liedjes over de welbekende gansjes van Olivier Dunrea, ging mijn eerste blog daarover: Gonnie & vriendjes.

Anno 2019 heb ik meer dan 170 toffe boeken besproken en komen er veel vaste bezoekers wekelijks of maandelijks een kijkje nemen. Ook verwelkomen we vrolijke voorbijgangers die ons vinden na een Google of Pinterest zoekactie of die een winactie hebben gespot via social media.

Ik ben reuze trots. Op het blog. Op de samenwerkingen die ik inmiddels met veel uitgevers heb en die mij & mijn zoontje doen smullen van al hun mooie uitgaven. En op de leuke reacties van de lezers. Dank allemaal voor het volgen!!

Bij een 3-jarig bestaan hoort natuurlijk een speciale winactie! Ik besloot te vragen of Gottmer, zowel de uitgever van de cd uit mijn eerste blog, als van wie toevallig de meeste boeken in mijn blog zijn verschenen, de 3 boeken uit hun collectie waar mijn zoontje en ik het meest van genoten hebben beschikbaar wilde stellen, en… dat wilden ze!

En dit zijn ze:

 

Het circusschip, over de schipbreukelingen en hun slimme manier om niet ontdekt te worden op het eiland waar ze zijn aangespoeld als de directeur ze komt halen..

 

 

 

 

 

Driehoek, het briljante verhaal over driehoek die een grapje uithaalt met vierkant maar dan…

 

 

 

 

 

Drop, het stoute eendje, over het eendje dat besluit stout te zijn maar dat toch niet zo goed blijkt te bevallen…

 

 

 

 

***WINACTIE*** GESLOTEN ***

Van alledrie mogen we er een weggeven dus ik mag drie lezers/lezeressen blij maken!

Wat moet je doen om kans te maken? 
– Laat in een reactie hieronder én onder het bijbehorende bericht op Facebook weten welk boek je graag wilt winnen
– Like de Facebook-pagina van Uitgeverij Gottmer
– Like de Facebook pagina van LeesLeesLees
Verder is het altijd super leuk natuurlijk als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 8 maart 2019, 23:59 uur. Ik zal de winnaars op zaterdag 9 maart bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook of de site met je adres.

DE WINNAARS ZIJN BEKEND! MET ONLINE NAAMLOTEN KWAMEN TEVOORSCHIJN:

Drop, het stoute eendje: Réwana

Driehoek: Juf Susanne

Het Circusschip: Pauline

GEFELICITEERD! Ik ontvang graag in een pb jullie adres!

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met vrijdag 8 maart 2019. De namen van de winnaars meld ik op zaterdag 9 maart onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor overige info over voorwaarden kijk je in de disclaimer.

 

 

Share

36 Comments

 1. Yvonne Dijkstra

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor Het circusschip, ben enthousiast geworden door je beschrijving en vind de illustraties/kleuren op de cover al prachtig!

 2. Marian B

  Gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag! Leuke boeken, ik zou met elk boek blij zijn! Een lichte voorkeur heb ik voor ‘Drop, het stoute eendje’ Mijn dochtertje is behoorlijk ondeugend en ben benieuwd wat ze hier van zal vinden.

 3. yessica

  Gefeliciteerd met JULLIE 3 jarige bestaan
  Doe dolgraag mee voor ons dochtertje Jill
  Ze vind het enig als ik s’avond voor haar een mooie boekje voorleest erg goed voor haar motoriek

  Ik zal zeggen wat ik allemaal gedaan heb om 1 van deze boekjes te mogen winnen
  Meegedaan via Instagram als yessicaleidner
  En meegedaan via Twitter als yessicakoot1
  Meegedaan via facebook als Jessica Jill John leidner
  Vriendinnen getagt en gedeeld
  En via jou blog

  Veel liefs

 4. Femke van der Land

  Gefeliciteerd! Ik zou voor drop het eendje gaan die perfect bij onze dochter zou passen, die de laatste tijd zelf nogal stout is, hihi. Misschien leert ze van het eendje dat het toch niet zo leuk is, zo stout zijn ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.