Mijn eerste blog, en meteen afwijkend want… een cd: de liedjes van Gonnie & vriendjes!

Vanmiddag liep ik in de boekhandel op zoek naar een boek voor mezelf toen ik de cd van Gonnie & vriendjes zag staan… tja… ik had er al over gehoord dat ‘ie uit zou komen maar mezelf beloofd om ‘m pas later te kopen. Maar wetend hoe dol mijn peuter is op de boekjes over de gansjes heb ik tóch de verleiding niet weerstaan en besloten om hem nu al te trakteren op de cd.
Zangeres Ageeth de Haan is in ons gezin al langer populair omdat ze hele mooie kinderliedjes maakt, waar je als volwassene ook graag naar luistert. Dat zij de liedjes op de cd heeft geschreven en ingezongen beloofde dan ook veel goeds. En nu we de cd al een paar keer hebben geluisterd, is het wederom een schot in de roos! De karakters van de gansjes komen mooi naar voren in de teksten en de muziek is mooi gevarieerd. We luisteren hem op verzoek van de peuter keer op keer en dat is helemaal niet erg 🙂
Oh ja, er zit ook een mooi boekje met de liedteksten en leuke tekeningen erbij van de gansjes.
Een aanrader dus!!

Titel:      De liedjes van Gonnie & vriendjes!

Auteur:   Olivier Dunrea & Ageeth de Haan (zang)

ISBN:       9789025762148

Soort:      Hardback

Pagina’s:   40

Uitgever:  Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Prijs:         € 9,95

 
 
Share

3 Comments

  1. Wat leuk dat je het blog gevonden hebt, welkom!! Ik heb er inderdaad wel eens van gehoord, kinderzwerfboek. Zal me er eens meer in verdiepen misschien kan ik er in het blog eens aandacht aan besteden! Groeten en veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.