HOERA! 2 jaar!

 

 

Ik kan het bijna niet geloven, maar mijn blog bestaat 2 jaar!!

Officieel op 29 februari maar ja, die datum hebben we dit jaar niet (heb ik weer, op schrikkeldag een blog starten haha).

Om dit te vieren komt er binnenkort een super gave winactie, hiervoor wacht ik namelijk graag op het verschijnen van een super mooi prentenboek, medio maart. Dus… vandaag geen winactie nog maar gewoon voor de leuk hoe dit blog is ontstaan!

 

Al een paar keer had ik op mijn persoonlijke Facebook-pagina boekentips gedeeld voor kinderen. Er is zo ontzettend veel aanbod dat ik echt stond te juichen als ik weer een pareltje te pakken had uit alle keus die er was. En dat deelde ik dan dus.

Op 29 februari 2016 was ik weer eens blij met een aankoop en besloot ik daar mijn vrienden niet lastig mee te vallen maar het te gieten in een blog.

De weken daarvoor waren er onbewust door verschillende mensen zaadjes geplant omtrent bloggen en mijn liefde voor schrijven en kinderboeken.

Op die bewuste 29e februari ging ik naar dezelfde blog-host waar ik toevallig een paar blogs op had gezien: Blogger. Inderdaad bijzonder gebruiksvriendelijk en super snel was mijn eerst blog een feit: Mijn 1e blog!

 

En toen… toen bleek het verslavend want ik kreeg al snel veel leuke reacties op mijn boekentips, ook van mijn Facebook-vrienden overigens 🙂

Na een paar maanden had ik bedacht om toch maar eens een eigen hosting te gaan regelen, een eigen webpagina dus. Door het laatste zetje van een vriend kwam het in een stroomversnelling. En na heel veel tutorials en voorbereiding was op 24 augustus mijn eigen www.leesleeslees.nl helemaal een feit!

Op mijn vorige jubileumdag had ik voor het eerst een winactie, ik durfde toen eindelijk uitgevers te benaderen dankzij mijn inmiddels flink gegroeide aantal volgers. En sindsdien… word ik benaderd door uitgevers of ik hun boeken wil recenseren, hoe tof is dat!

Met veel liefde doe ik dat dan ook, zonder mijn criteria uit het oog te verliezen, en in de tussentijd zijn er ook al aardig wat winacties voorbij gekomen.

Voor de mooiste tot nu toe moet je dus nog even geduld hebben, dus hou zoals altijd de site en social media kanalen in de gaten!

 

Enne… dank voor het volgen allemaal hè, ik vind dat nog altijd heel bijzonder!!

 

Judith

 

PS. mocht je het nog niet weten, ik blog inmiddels ook al ruim 1,5 jaar voor www.website4mama.nl, een super leuke site voor mama’s dus waar je beslist eens een kijkje moet nemen!

 

Share

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.