HOERA! Mijn blog bestaat precies 1 jaar! Winactie!

Stardust Photo Effect: https://www.tuxpi.com/photo-effects/stardust

HOERA! Mijn blog bestaat vandaag precies 1 jaar!

Nou ja, op schrikkeldag 29 februari 2016 verscheen mijn eerste blog! Maar ik vier het vandaag!

Mijn 1e blog was nog op Blogger/Blogspot. Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik alweer een half jaar mijn eigen site! Daar ben ik super trots op en daarvoor kan ik jullie, de lezers, ook bedanken!

Ik heb tot nu toe nog nooit een winactie gedaan maar vind dit een mooie gelegenheid om er een te doen!

Maar ja, wat dan weggeven?

Ik bedacht dat het leuk zou zijn om van elke Top 5 die er per leeftijdscategorie tot nu toe is verschenen de nummer 1 weg te geven. Of hebben jullie de boeken naar aanleiding van mijn blog er over al gelezen… hmm misschien dan om cadeau te geven haha.

*************************************************************************

*DE WINACTIE IS GESLOTEN!*

Super veel dank allemaal voor het deelnemen, erg leuk om jullie reacties te lezen en dank voor de felicitaties! Ook dank voor het liken op de diverse social media en de deelacties!

Alle namen zijn per gewenst boek 1x ingevoerd in www.onlinenaamloten.nl. Het maakt dus oprecht niet uit wat voor tekst/plaatje etc. er bij gezet is.

De winnaars zijn geworden:

Mmm… lekker: Heidi Lambrecht

Bobbi op vakantie: Dirk Leon Clement

Over een kleine mol… : Shirley Pellikaan

Kom uit die kraan!: Miekske Dingens

Graag ontvang ik van jullie via een pb op facebook of per mail (judithleest@leesleeslees.nl) jullie adresgegevens, uiterlijk zaterdag 18 maart.

Lieve groeten!

Judith

**************************************************************************

Het gaat om de volgende toppers:

mmm lekker

De nummer 1 voor baby’s: Mmm, lekker!

 

 

 

 

 

BobbiDe nummer 1 voor ukken: Bobbi Beer!

 

 

 

 

 

 

Mol

De nummer 1 voor peuters: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

 

 

 

 

kom uit die kraanDe nummer 1 voor kleuters: Kom uit die kraan!

 

 

 

 

 

 

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten voor welk boek je mee wilt doen. Dat mogen ook meerdere boeken zijn.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter, Instagram of Bloglovin’!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 10 maart 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 11 maart bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

Met veel dank aan Uitgeverij Lemniscaat, De Vier Windstreken en C. de Vries-Brouwers voor het beschikbaar stellen van hun boeken!

 

Voorwaarden

Om kans te maken op een van de boeken moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 10 maart 2017. De winnaar tag ik op zaterdag 11 maart 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Share

30 Comments

 1. Elly Brouwer

  Gefeliciteerd wat leuk ga het zeker gelijk liken. Ik zou graag meedoen voor het boek kom uit die kraan voor mijn kleinzoon van 4. Succes verder met je blog.

 2. Shirley Pellikaan

  Gefeliciteerd !!!
  Zooooo leuk , als ik zou winnen neem ik het boek mee naar de bibliotheek in de kinderafdeling van het ziekenhuis zodat meerdere kinderen kunnen genieten.
  Ik doe graag mee voor Kom uit die kraan of voor het boekje over de mol .

 3. Miekske Dingens

  Van harte! Met veel liefde geliked en gedeeld! (en enkele vrienden getagd).
  Graag doe ik mee voor het leuke boekje ‘Kom uit die kraan’ voor onze kapoen! <3

 4. Celina

  Super leuk dat ik je blog ontdekt heb! Ik ben dol op voorlezen, en mijn zoontje (20 maanden) begint nu eindelijk ook echt te genieten van het voorlezen! Ik doe graag mee voor bobbi op vakantie voor mijn zoontje of mmm lekker voor mijn dochtertje van 3 weken! Al lees ik ze samen voor dus hebben ze er ook beide plezier van!

 5. Claudia Diependaal

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag xxxxx! Ik doe heel erg graag mee voor: Kom uit die kraan! Ik volg overal. Alleen kwam ik niet op Bloglovin.

 6. Heidie van der Steeg

  Wij zijn dol op (voor)lezen hier in huis. Elke avond weer een feest. Dat boek over “Kom uit die kraan” zal zeker de kinderen in de smaak vallen. Bij ons huis aan de voorkant, is een bouwterrein en ze volgen daar al tijden aandachtig wat de cementwagens, hijskranen daar doen.

 7. melissa

  Gefeliciteerd en wat een leuke actie. ik doe graag mee voor zoonlief: De nummer 1 voor peuters: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Alleen al om de titel zal hij in een deuk liggen en voorlezen is voor hem extra belangrijk gezien zijn logopedie dus als hij dan extra aandachtig luistert naar dit grappige verhaal is dat extra mooi meegenomen 🙂 ik volg uiteraard via fb. liefs melissa

 8. Linda Post

  Wat leuk!!
  Ik zou graag meedoen voor het babyboekje Mmm, lekker!
  Leuk voor mn dochtertje Fenna!

  Ik volg je via facebook, bloglovin en instagram (Fennaisdeliefste).

  10 maart is trouwens een mooie dag, ik word 30! 🙂

 9. Anita te Gussinklo

  Van harte Gefeliciteerd met je 1 jarige blog bestaan.
  Graag loot ik mee naar 1 van de boeken.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de Winnaar van de Zilveren Griffel 2016 Kom uit die kraan!
  Ik volg je verder op Facebook,Twitter & Instagram

 10. Wendy v V

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor ‘kom uit die kraan’ . Deze kleuterjuf en haar klas zijn gek op boeken en staat al een tijdje op mijn lijstje.

 11. Marcia Kan

  Wat leuk! Boeken kun je nooit genoeg hebben! Ik maak graag een plekje in onze boekenkast vrij voor ‘Kom uit die kraan’! Lijkt me een geweldig boek voor ons jongste meisje! Ik volg u op FB (Marcia Kan), Instagram en Twitter (marcia1981k).

 12. Rianne Weerd

  Wat leuk!! Wij doen graag mee voor het boek ”Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. Zo’n bekend boek en nog nooit aan onze kinderen voorgelezen, we hebben hem geeneens in huis. Daar moet toch maar eens verandering in komen 😉 Ik doe graag mee voor onze peuter en kleuter. Het boek ‘kom uit die kraan’ moet ook een leuk boek zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.