#125. Klein & wijs: Hoeveel bomen?+WINACTIE

 

 

Schrijver/tekenaar Barroux kennen we al langer van zijn prachtige prentenboeken met een maatschappelijk thema, je vindt hier mijn blogs erover bij elkaar: LeesLeesLees/Barroux 

Dit nieuwste boek gaat over de vraag “Hoeveel bomen zijn er nodig voor een bos?”. Verschillende dieren roepen om het hardst dat ze het antwoord het beste weten maar er is er maar 1 met het slimste antwoord: het kleinste dier, de mier. Ik zal het antwoord niet verklappen, ik zag ‘m zelf in elk geval niet aankomen haha.

Het boek is wederom erg leuk geïllustreerd en een mooi verhaal.

Ben je er benieuwd naar? Doe dan mee aan de winactie! Je krijgt er dan ook nog eens het prachtige boek Welkom bij, ook van Barroux natuurlijk!

 

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN? *DE WINACTIE IS GESLOTEN*

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter of Instagram!

En als je de Facebook-pagina van Meis & Maas liked natuurlijk!

Je kunt meedoen t/m zaterdag 10 februari 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 11 februari bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

 

** DE WINNAAR IS BEKEND: Janet O. kwam uit de onlinenaamloter! Stuur je mij je adres in een pb? Dank allemaal voor het meedoen, en hou de site in de gaten want er komen nog meer winacties!

 

Met veel dank aan Uitgeverij Meis & Maas!

GEGEVENS:

Titel:        Hoeveel bomen?

Auteur:     Barroux

ISBN:        9789030503514

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  32

Uitgever: Meis en Maas

Prijs:       € 12,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Hoeveel bomen?

 

 

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik dus via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is wederom een bijzonder boek. Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zaterdag 10 februari 2018. De winnaar tag ik op zondag 11 februari 2018 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De boeken worden gratis verzonden binnen Nederland. Verzending naar België of een ander land kan inhouden dat je meerkosten moet betalen, dit hangt af van de samenwerkende partij. Indien iets zoekraakt in de post, dan is LeesLeesLees en de uitgever hiervoor niet aansprakelijk. Je hebt dan geen recht op een nieuwe zending.

Voor degenen die geen Facebook hebben… het spijt me maar dat medium is nog te belangrijk voor zowel de uitgever als mijzelf om het als voorwaarde te laten vervallen. 

 

 

Share

20 Comments

  1. Dat boek ziet er heel erg leuk uit! Ik maak graag kans op zo’n mooi boek voor mijn neefje.

    Ik volg LeesLeeslees op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)
    Ik volg Meis & Maas ook op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.