#100. Mijn Top 10 van boeken die elk kind voorgelezen moet worden! + WINACTIE!

Mijn 100e blog!!

Tijd weer voor een Top 5… nee, dat zijn er te weinig want, ik wil graag een top maken van boeken die elk kind ‘gelezen’ moet hebben, en dan is 5 te weinig dussss hierbij mijn Top 10 (was ook al moeilijk kiezen)! Uiteraard weer met een link naar het oorspronkelijke blog!

En… je kunt ook nog eens boeken winnen!!

Nummer 10!

Het meest bijzondere zoekboek dat ik ken: De gele ballon

Nummer 9!

Super leuk boek over het sluiten van vriendschap: Gevaarlijk!

Nummer 8!

De beer die elke uk moet leren kennen: Bobbi beer!

Nummer 7!

Over een buurman die eerst bromt en gromt maar dan…: Buurman brombeer

Nummer 6!

Briljant boek over een meisje en een eh nou in elk geval geen hondje!: Gek hondje!

Nummer 5!

De favoriete boer van alle ukken, peuters en kleuters hoort absoluut in dit rijtje thuis!: Boer Boris gaat naar zee

Nummer 4!

Dit boek moet elke kleuter al lang gelezen hebben!: Kom uit die kraan!

Nummer 3!

Al jaaaaren een enorm populair boek en dat is zeker niet voor niets!!: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Nummer 2!

Tja, ook dit boek is al jaren niet weg te slaan uit de top tiennen van de kinderboeken. En terecht. Elk kind hoort de Gruffalo te kennen (en de slimme muis natuurlijk)!

Nummer 1!

Dit boek over het kleine uiltje dat uit het nest is gevallen is zo mooi, die hoort elke baby al te horen!!: Mama kwijt

 

En het leuke is: Van de nummers 1, 2 en 5 mogen we een exemplaar weggeven!! Met heel veel dank aan Lemniscaat en Gottmer voor het beschikbaar stellen van de boeken!

Dussss wil je kans maken, lees dan verder wat je moet doen voor: Mama Kwijt, De Gruffalo of Boer Boris gaat naar zee!

En natuurlijk voor ik het vergeet: heeeel veel leesplezier gewenst!!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter of Instagram! En als je de Facebook-pagina van Lemniscaat en Gottmer liked natuurlijk!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 22 september 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 23 september bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

Met veel dank aan Uitgeverij Lemniscaat en Gottmer!

*************************

DE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAARS ZIJN BEKEND!

Boek Mama Kwijt: Selina

Boek de Gruffalo: Anna B

Boek Boer Boris gaat naar zee: Pauline

Gefeliciteerd! Sturen jullie mij een pb met jullie adres?

Dank allemaal voor het meedoen en… hebben jullie gezien dat er nog een speciale winactie loopt? En binnenkort komt er nog een aan dus… hou de site in de gaten!

**************************

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met vrijdag 22 september 2017. De winnaar tag ik op zaterdag 23 september 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Share

27 Comments

 1. kristel

  Proficiat met je 100e blog. Leuke winactie het boek mama kwijt lijkt me een erg mooi boek. Ben over 8 dagen uitgeteld en dit lijkt me fijn om voor te lezen voor mijn dochter van 3 en haar zusje 🙂

 2. Gefeliciteerd met je 100ste Blog! Hoe veel ik ook altijd voor heb gelezen, ik ken dus alleen maar de boeken nr 3 en 2. Ik lees nog steeds voor maar tegenwoordig zijn het meer de Dolfje Weerwolfje en Geronimo Stilton die ik voor lees. De win actie laat ik aan anderen, maar ik deel je blog wel even op mijn site, want het si een super gave actie!

 3. Sabine Flothuis

  Van harte met je 100ste blog en wat een mooie top 10!! Een aantal boeken hebben we al eens geleend in de bibliotheek  Wat zou het leuk zijn om een eigen exemplaar thuis te hebben zodat we eindeloos kunnen lezen samen <3

 4. Lynn Mahieu

  Heel toffe top 10 met een aantal boekjes die ik zelf ook leuk vind en een aantal nieuwe die ik graag eens wil lezen! Ik doe graag mee voor 1 van de 3 want ik heb ze alle 3 nog niet in m’n eigen boekenkast staan! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.