Ja! Doe ook mee met de Bloggershop!

WELKOM op de Bloggershop!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

Want even een korte uitleg: Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Angela van Mamametpassie.nl naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Angela schrijft openhartig over haar zwangerschappen en leven als mama van een peuter en inmiddels 3 maanden oude baby! Het is leuk om haar te volgen want het gaat niet altijd over picture perfect en dat maakt het juist zo leuk! Dank Angela voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar Waarismam.nl de site van Helga boordevol tips voor het runnen van je huishouden. Zij verwijst jou weer door naar een volgende blog.

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

LeesLeesLees

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0-6 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog 1,5 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online (volgende week bijvoorbeeld weer een!). Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

Wat kun je winnen?

Voor deze bloghop heb ik voor de verandering niet een boek dat je kunt winnen maar iets anders dat met lezen te maken heeft. Dankzij een super toffe samenwerking met Uitgeverij Zwijsen, dé specialist in leren. Ik ben dol op hun boeken en materialen. Voor mijn zoontje die net in  Groep 1 is begonnen is dat vooralsnog met name de serie Rompompom: speciaal voor kinderen in Groep 1 & 2. De Rompompom spelletjes stimuleren de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden.

Speciaal voor deze winactie mogen we een Rompompom Magnetische Letterdoos weggeven ter waarde van € 21,95! Met deze magnetische letterdoos kan je kleuter eindeloos oefenen en spelen met de letters van school. De doos bestaat uit 77 magnetische letterblokjes en 16 werkbladen, die variëren in niveau. Je kind legt een werkblad in de deksel van de letterdoos. Vervolgens legt het de magneetjes op het gekozen werkblad. Je kind oefent zo het koppelen van klanken aan letters, het onderscheiden & oefenen van de letters en het maken van woorden. En doordat de doos magnetisch is, hoef je niet bang te zijn dat je kind de losse magneetjes verliest. De kleurrijke illustraties van kleutervriend Pompom maken het letterfeest compleet!

En dan krijg je er als bonus ook nog een Rompompom tijdschrift bij (ter waarde van € 3,95) ter kennismaking!

 

Dit tijdschrift staat boordevol leuke en leerzame verhaaltjes, cijfer- en letterpuzzels, dierenposters en kleuropdrachten.

Wat moet je doen om kans te maken? * WINACTIE GESLOTEN *

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

Super leuk als je de Facebook pagina LeesLeesLees en van Uitgeverij Zwijsen liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m zaterdag 16 september 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 17 september bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

*****************************************************************

DE WINNAAR IS BEKEND: LINDA MEESTER, JIJ KWAM UIT DE ONLINENAAMLOTEN-GENERATOR. IK ONTVANG GRAAG JE ADRES IN EEN PB OP FACEBOOK.

NIET GEWONNEN? MET MEER DAN 80 DEELNEMERS WAS HET OOK EEN KLEINE KANS…MAAR ER LOOPT NOG EEN WINACTIE!! EN BINNENKORT KOMT ER NOG EEN DUSSSSS HOU DE SITE IN DE GATEN!!

******************************************************************

Hop naar de volgende!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site Waarismam.nl hét online magazine voor iedereen met een huishouden. Helga helpt je om het te runnen zonder je hoofd te verliezen en biedt planners, checklists, labels en nog veel meer handige dingen. Bijna dagelijks worden er artikelen geplaatst over onderwerpen als huishouden, gezin, vrouw, kinderen, pubers, recepten, DIY’s, handige tips, geldzaken, organiseren, etc. Zij heeft een bijzonder originele winactie dus ik zou zeggen: hop maar door!

En last maar zeker not least: met veel dank aan Yvonne van Kidzblogger.nl voor het nemen van dit tóp-hop-initiatief!

Veel plezier en veel Hopgroeten!

Judith

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met zaterdag 16 september 2017. De winnaar meld ik op zondag 17 september 2017 onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

 

Share

91 Comments

 1. Mira Schuttevaar

  Wat een toffe actie! Leuk om nieuwe bloggers te ontdekken! Ik doe graag mee voor mijn zoon die net op de basisschool is gestart en al druk met letters is.

 2. Fransien

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Onze zoon is ook net op de basisschool begonnen en probeert nu al regelmatig zijn naam te schrijven?. Deze letterdoos zou zeker van pas komen. En wat een leuke blog ook! Wij lezen hier iedere avond dus tips voor leuke boeken zijn altijd welkom. Ik ga je zeker volgen!

 3. Heidie van der Steeg

  Wat leuk, een hele toffe blog ontdekt want ik ben zelf ook dol op kinderboeken. Bij een kinderboekenwinkel kan ik uren rondstruinen. Als kind was ik altijd al in de bibliotheek te vinden. Met die Zwijssen letterdoos zou ik erg blij zijn. Mijn meid zit in groep 2 maar vond het in groep 1 toch wel lastig met al die letters. Ik heb haar toen al het Rompompom letterboek gekocht, maar met zo’n letterdoos kun je natuurlijk veel leuker spelen en leren. De FB van Zwijssen heb ik natuurlijk al lang eerder geliked, die van jou nu ook en ik zal nog op Instagram (ben ik mamajola77) volgen.

 4. Jikke

  Ik kende jouw blog nog niet en volgens mij was dat heel fijn voor mijn portemonnee 🙂 Maar ik ga je zeker volgen, ben dol op boeken en mijn kinderen ook. Mijn jongste dochter zou superblij worden van de letterdoos. Ze is 5 en al helemaal bezig met letters, woordjes enzo.

 5. Marian Zw

  Dat is leuk, zoonlief zit nu net in groep 2 en begint al wat letters te herkennen. Met deze winactie kunnen we spelenderwijs nog eens oefenen. We loten graag mee

 6. Oh wat een leuke prijs! Mijn meisje is 5 en is net naar groep 2 gegaan. Het lijkt mij wel superleuk voor haar. Ik doe graag mee. Liken deed ik je al 😉 Maar nu ook op Insta. Fijne bloggershop en bloggersdag!

 7. Marian B

  Een gezellige bloggershop gewenst! Mijn zoontje gaat ook net naar de basisschool en begint zich steeds meer in letters te interesseren. Dit lijkt me erg leuk en leerzaam voor hem, ben er zelf ook wel nieuwsgierig naar dus ik doe graag mee.

 8. Jamila

  Wat leuk om je hier je blog hier te ontdekken ik ben dol op kinderboeken en mijn dochtertje Zeineb ik doe dan ook graag voor haar mee ze zou het leuk winden om te winnen ik volg je op fb en ig en de uitgeverij

 9. G.T.

  Ik kom hier via de bloghop. Wat jammer dat ik je blog niet eerder kende! Als kleuterjuf en moeder van een peuter vind ik kinderboeken geweldig. Ik ga hier dus zeker meelezen!
  En met een peuter die al erg in letters geinteresseerd is, wil ik ook graag meedoen met je winactie. Blijkt het nog te hoog gegrepen voor hem, dan gebruik ik het eerst nog in mijn klas. Ik heb alleen geen FB…

 10. Barbara Gelens

  Ik ben nog lang niet uitgehopt en ik geloof dat mijn zoons dat helemaal niet erg vinden: wat een interessant blog en een toffe prijs! Boeken worden verslonden door zowel dreumes als kleuter dus tips zijn altijd welkom. Duimen maar!!????

 11. Annabel

  Wat een leuke blog! Ik ga je volgen op fb en instagram, want ook wij zijn dol op lezen! Wij hebben hier thuis een bijna kleuter die niet kan wachten om naar groep 1 te gaan. Spelen met dit ontwikkelingsspelletje zal ze met plezier doen ✨?

 12. Marijke

  Super leuk idee de bloghop?! Ik doe
  Graag mee voor onze dochter Ylva die 6/9 grote zus is geworden ?? en extra cadeautje voor haar zou super zijn tussen al die kraam cadeaus hihi??ze is gel op letters leren dussss duimennnn ??

 13. Marit

  Wat een leuke blog! Ik ga zeker vaker langskomen! Ik hou van voorlezen!!
  En ik waag graag een kansje op de winactie!
  Mn oudste zoon van 5 is erg bezig met letters en schrijven, dus dit zou heel leuk voor hem zijn!

 14. Mirjam Hellingman

  Ik doe heel graag voor de Rompompom Magnetische Letterdoos. Leren lezen is zo belangrijk, maar het moet ook zeker leuk zijn. Ik denk dat dit een geweldige manier is.

 15. Mijn zoontje is ook net in groep 1 begonnen, dus het Rompompom spel is precies goed voor hem! Ik zou het dus graag willen winnen.
  Ik kende je blog nog niet, maar ik ga zeker volgen!
  Liefs Wendy

 16. Saskia van der Heijden

  LIKE!!
  Superleuk, als mama en juf ben ik dol op boeken (en gelukkig mijn dochters ook) dus ik lees graag je blogs!!
  Ik doe mee voor mijn dochter in groep 2!

 17. Sabine Flothuis

  Super leuke winactie die zo te zien veel nieuwe volgers heeft getrokken! Wat leuk 🙂 Ik zou ook erg graag een kansje willen maken voor mijn kids. Dus draaien maar met die duimen 🙂

 18. Bodil

  Ohw, zo fijn een bloghop. Wat een leuke blog is dit!
  En natuurlijk ook een erg leuke actie, ik maak heel graag kans voor mijn enthousiaste 5-jarige die al wat leespogingen doet 🙂

 19. melissa

  Ik doe heel graag mee. Dochter elise is inmiddels begonnen in groep 3 en leert thuis maar wat graag door. Ongelooflijk hoe snel ze die eerste weken leren! Ik ga duimen, dit vind ik nog wel leuk om te winnen 😉 liefs melissa

 20. Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee voor mijn jongste meid. Ze zit nu net in groep 2 en ze wil graag leren lezen. Net als haar zus (die zit in groep 4) wil ze lezen.
  Ze “leest” graag boekjes voor, oftewel ze probeert het dan en de fantasie neemt het dan over..
  Maar deze letterdoos zou haar in de goede richting helpen voor de letterherkening en woordjes leggen. Haar grote zus helpt graag. Prachtige educatieve prijs.

 21. Kelly Aarts

  Wat een leuke blog heb je. Ik volg al veel blogs, maar kende die van jou nog niet. Superleuk, mijn 2 meiden zijn 3 en 6, én ik ben juf van een groep 3, dus sluit goed aan.
  Daarom komt deze prijs hier natuurlijk geweldig van pas. Als juf heb je nooit genoeg van dit soort materialen, en mijn eigen dochter is nu ook in groep 3 begonnen!

 22. Linda Smeets

  Hé! Dit is nog eens een leuke blog!
  Ik doe heel graag mee voor onze dochter die per oktober mag gaan beginnen op de kleuterschool! Ze heeft een enorme interesse in letters en cijfers en herkent ze ook.
  Ik heb de pagina LeesLeesLees en van Uitgeverij Zwijsen geliked én volgvLeesLeesLees nu op Twitter.

 23. Oma Will

  Leuke winactie op deze bloghop.
  Graag maak ik mijn kleinzoon blij met deze magneetdoos.
  Ik heb geen Facebook, dus hoop dat ik een mailtje krijg als ik gewonnen heb.
  Zou graag meedoen met deze hop.
  Hop nu weer door naar de volgende.

 24. marjolijn yara

  ooooh dit lijkt me echt helemaal te gek!
  letters en woordjes op een leuke manier leren
  dat zal mijn dochter van 4 zeker gaan plezier
  wij gaan dus onze duimen heeeeel hard laten draaien

 25. Ipie Oudshoorn

  Super leuk dat bloghoppen 😀 En ook erg leuk om jou blog te volgen. In mijn werk met peuters ben ik veel bezig met kinderboeken. Altijd leuk om ervaringen van mama’s te lezen 😉 Natuurlijk doe ik ook graag mee met je leuke winactie. Daar wordt mijn eigen meisje dan weer erg blij van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.