#272. Wow, gewéldig gaaf boek!!: Het grote boek over de aarde

 

het grote boek over de aarde

 

Wow. Wat een dik boek viel er op de mat. Bij elke bladzijde die ik omsloeg klonk opnieuw WOW. Jawel, zowel uit mijn mond als uit die van mijn zoontje.

Echt, wát een mooi boek met meer dan 45 flapjes, pop-ups en bewegende elementen. Er komt van alles voorbij over de aarde: bewegingen van de aarde, geschiedenis van leven op aarde, vulkanen, de watercyclus, het weer, klimaattypes, etc.

Op elke pagina vind je dus naast veel informatie ook hele mooie illustraties die het door middel van uitklappen/schuiven/bewegen nog extra verduidelijken. Door dit interactieve gedeelte blijft het behapbaar want het kan wel een overweldigend boek zijn qua hoeveelheid informatie. Wij hebben het dan ook in fasen gelezen.

Ik vond het zelf al heel gaaf en indrukwekkend eerlijk gezegd dus voor kinderen is het zeker super. Mijn 6-jarige was zwaar onder de indruk. Het boek kan ook zeker nog gebruikt worden voor kinderen tot een jaar of 9.

Een bijzonder mooie aanwinst voor de boekenkast thuis of op school!

 

GEGEVENS:

het grote boek over de aarde

Titel:       Het grote boek over de aarde

Auteur:    Anne-Sophie Baumann & Pierrick Graviou & Didier Balicevic

ISBN:       9789002269431

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  18

Uitgever:  Davidsfonds Infodok

Prijs:        € 19,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Het grote boek over de aarde

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik heel erg graag want het is een geweldig gaaf boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.