#273. Ideaal voor de vakantie!: Mijn spelletjesboek: katten (4+)

 

 

Ik hou van doeboeken. Ze zorgen ervoor dat mijn zoontje zich prima even zelf kan vermaken, of dat nou in een wachtkamer is, in de auto, een restaurant of als we ergens op bezoek zijn; je stopt het boekje, een paar potloden en een gum in je tas en je bent voorzien.

Je kind doet spelletjes maar intussen is het ook leerzaam en oefent hij allerlei vaardigheden zoals bijvoorbeeld logisch denken.

In deze boeken van Ballon Media komen veel type spelletjes aan bod: zoek de verschillen, doolhoven, schaduwen herkennen, sudoku’s, tekenen, kleuren en nog veel meer. Echt voor uren plezier!

Er zijn in deze serie 4 verschillende thema’s: katten, eenhoorns, jungle en monsters, voor elk wat wils dus.

Wij mochten de katten-versie testen en mijn zoontje had er veel plezier mee, de katten zijn in verschillende type illustraties weergegeven (dus niet alleen roze en snoezig bijvoorbeeld) dus beslist niet alleen heel erg gericht op 4-jarigen maar ook voor oudere kinderen.

 

GEGEVENS:

Titel:       Mijn spelletjesboek: Katten

Auteur:    Ballon Media

ISBN:       9789403217147

Soort:      Softcover

Pagina’s:  48

Uitgever: Ballon Kids

Prijs:        € 4,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Mijn spelletjesboek: katten

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een heel leuk spelletjesboek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.