#265. Geweldig gedaan!: Brieven van Felix – een kleine haas op wereldreis

 

brieven van felix

 

Och deze uitgave is echt een feestje. Die verraste blik van mijn zoontje toen hij ontdekte dat er écht brieven in de envelopjes in het boek zitten was geweldig om te zien. In een van de envelopjes zit zelfs een foto, zo leuk gedaan. Echt, hulde aan de makers. En aan de uitgever want dit is beslist geen goedkope uitgave; niet alleen door de envelopjes met inhoud maar ook door de cover waar een echte voelbare haas op zit.

Het verhaal gaat over Sophie die aan het eind van de vakantie haar knuffelhaas Felix kwijt raakt op het vliegveld. Hij blijft zoek maar dan arriveert er ineens een brief van Felix. Uit Engeland. Het blijkt dat hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig is gestapt maar het gaat gelukkig goed met hem. Hij vertelt wat over Londen en belooft snel weer van zich te laten horen. Vervolgens gaat Sophie op zoek naar meer informatie over waar Felix is geweest.

Daarna komen er nog brieven uit Parijs, Rome, Caïro, Kenia en New York. Gelukkig is Felix met Kerstmis weer veilig thuis en heeft het dus een mooi einde.

Het is echt een super leuk boek, waarbij kinderen dus ook nog iets leren over elke plek waar Felix was. Mijn zoontje vond het dus echt fantastisch en het is dan ook een aanrader voor kleuters en iets oudere kinderen!

 

GEGEVENS:

brieven van felixTitel:       Brieven van Felix – een kleine haas op wereldreis

Auteur:    Annette Langen  & Constanza Droop

ISBN:       9789051167658

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  36

Uitgever: De Vier Windstreken

Prijs:        € 17,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Brieven van Felix

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.