#251. En… opnieuw!: Maar eerst ving ik een monster

 

maar eerst ving ik een monster

 

Ohohoh wat een lol had mijn zoontje om dit super originele boek. Je krijgt als voorlezer namelijk aan het eind de opdracht om het boek opnieuw voor te lezen… en wij spelen het spelletje mee, tot we er echt genoeg van hebben natuurlijk. Maar de eerste keer dat ik aan het eind van het verhaal het boek weer hup opnieuw ging lezen en het kwartje viel van ‘dit gaat elke keer dus gebeuren!’ kwam hij niet meer bij.

Het is een grappig verhaal met interactie tussen de voorlezer en de ik-figuur in het boek. Je kunt het ook heel leuk samen om beurten lezen. Er is enorm veel te zien op de platen, en het is erg grappig gedaan om te laten lijken dat het verhaal al geëindigd is voordat het daadwerkelijk ‘eindigt’.

Van de schrijver waren we al fan, want Handje? en Kom uit die kraan!! zijn nog altijd favoriet hier in huis!

 

GEGEVENS:

maar eerst ving ik een monsterTitel:      Maar eerst ving ik een monster

Auteur:   Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer

ISBN:       9789047708520

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  32

Uitgever: Lemniscaat

Prijs:       € 14,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Maar eerst ving ik een monster

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een erg origineel boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.