#89: Van hand naar hand: Handje?

Ohoh om de mailaankondiging van dit boek moest ik al grinniken, de omslagfoto maakte namelijk al meteen nieuwsgierig. En niet alleen mij, want toen het boek binnenkwam keek ook mijn bijna-kleuter erg aandachtig naar wat dat nou voor hand was die het meisje wilde pakken… en het boek moest dan ook meteen gelezen worden!

De illustrator en schrijver (die we kennen van topper Kom uit die kraan!) hebben echt een prachtig boek gemaakt. De tekeningen beslaan steeds beide pagina’s en je moet goed kijken wat er gebeurt dus het hoofd van mijn zoontje ging net als bij een tenniswedstrijd van links naar rechts en weer terug. Want zag hij dat nou goed? Ging dat meisje steeds met een andere vader verder?

Intussen gebeuren er ook nog andere dingen op de platen en ik zelf heb echt een paar keer teruggebladerd om te zien hoe het precies zat 🙂 Heel tof gedaan. Het verhaal is ook weer bijzonder grappig. En deze illustrator ga ik onthouden, ik heb zelf erg gegrinnikt om de Haagse Harry look-a-like in het boek.

Ik vind het verder ook een bijzonder mooie uitgave, zowel kaft als het gebruikte papier is net wat ‘luxer’ dan anders.

Kortom, echt een leuk boek!!

 

Gegevens:

Titel: Handje?

Auteur: Tjibbe Veldkamp & Wouter Tulp

ISBN: 9789026140679

Soort: Hardcover

Pagina’s: 32

Uitgever: de Fontein

Prijs: € 13,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Handje?

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want het is een super leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.