#245. Het lukt echt!: Hoera! Ik leer dieren tekenen

 

hoera ik leer dieren tekenen

 

Wat een leuk boek is dit! Heb je een kind in huis dat graag tekent? Aanrader! Heb je een kind in huis dat niet graag tekent? Ook aanrader!

Kinderen kunnen helemaal zelf aan de slag met dit boek en leren stap voor stap op een eenvoudige manier dieren tekenen, met een super leuk resultaat! En in de tussentijd oefenen ze mooi hun ruimtelijk inzicht en motoriek.

ik leer dieren tekenen

Mijn zoontje van 6 heeft vaak de neiging om te vragen of papa/ik dit en dit voor hem willen tekenen. Wel, dat is zo goed als verleden tijd wat dieren betreft. Dit boek kregen we vlak voor een vakantie en de hele week was hij zelf druk in de weer met het tekenen van dieren. En het lukte super goed en hij was apetrots op elk resultaat.

Ik zou willen dat ik dit boek vroeger had gehad, het stimuleert echt om te proberen. Alle lievelingsdieren zitten er vast tussen, of het nou een aap, vos, pauw, rups, pinguïn of kwal is 🙂 en zo niet dan is er echt nog keuze genoeg: uit meer dan 50 dieren!

Kortom, echt een aanrader als cadeautje voor de feestdagen!

 

GEGEVENS:

hoera ik leer dieren tekenenTitel:      Hoera! Ik leer dieren tekenen

Auteur:    Silke Janas & Anna Wagner

ISBN:       9789044756159

Soort:      Paperback

Pagina’s:  64

Uitgever: Deltas

Prijs:       € 14,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Hoera! Ik leer dieren tekenen

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want het is een heel tof boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.