#244. Zoeken maar!: Koko de koerier

 

koko de koerier

 

Dit is een heel bijzonder zoekboek. Op elke bladzijde staat een klein verhaaltje met beschrijvingen van wat er allemaal gebeurt, wat je vervolgens dus ook echt even wilt vinden op de platen. En daarna staat er nog een losse zoek- of telopdracht. En om alles te vinden is beslist niet gemakkelijk!! Er is ook zo ontzettend veel te zien op de platen! Behalve dat je druk bent met zoeken kun je je ook vermaken met wat er verder allemaal gebeurt, want dat zijn heel wat grappige dingen. Als je aan het eind er nog geen genoeg van hebt kun je zelfs nog extra zoekopdrachten doen waar je het hele boek voor door moet bladeren, erg leuk dus voor wie nog verder wil speuren.

Het boek kwam binnen net voordat we op vliegvakantie gingen en onze 6-jarige heeft zich er een groot deel van de vlucht mee vermaakt, en wij hebben met veel plezier mee gezocht en meegegrinnikt.

Erg leuk vermaak dus!

GEGEVENS:

koko de koerierTitel:       Koko de koerier

Auteur:    Katarina Gorelik

ISBN:        9789047627074

Soort:      Hardcover

Uitgever: Rubinstein

Pagina’s:  24

Prijs:        € 12,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Koko de koerier

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een erg leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.