JAAA! Het is tijd voor de MoederdagBloghop 2019! Met WINACTIE!

 

moederdag bloghop

 

WELKOM OP DE MOEDERDAGBLOGHOP!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl of reistipsmetkids.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

WANT EVEN EEN KORTE UITLEG: WAT IS EEN BLOGHOP?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Fleur van Mamasliefste.nl naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan snel verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Op de site van Fleur, een echte meiden-moeder van 2 dames van 6 & 10 jaar, vind je artikelen over haar moederschap en reviews van haar favoriete producten, leuke gadgets en gezellige uitjes voor het hele gezin. En… ze publiceert elke week een overzicht van alle Winacties in Bloggersland, super handig!! Dank Fleur voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar Cynspirerend.nl, het blog van Cynthia. Zij is trotse mama van een dochter (van ruim 2 jaar inmiddels!) en ze schrijft over alles wat haar bezig houdt, daarnaast vind je er recepten en reviews. Neem dus zeker een kijkje!

Zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LEESLEESLEES

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0 tot ca. 6-7 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog al ruim 3 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online. Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

WAT KUN JE WINNEN?

Voor deze bloghop mag ik twee super leuke boekjes weggeven!

Allereerst voor de mama’s: Echoboekje: jouw eerste foto’s.

 

Dit is een super leuk vormgegeven boekje waarin je dus al je echofoto’s kwijt kunt; deze zaten bij mij nog altijd bewaard in een envelop in een doos, en nu dus mooi in een boekje. Je kan er nog veel meer in kwijt zoals allerlei details over je zwangerschap, je stamboom, de namen die ook in aanmerking kwamen, het moodboard voor de babykamer en natuurlijk eindig je met de 1e foto en het geboortekaartje! Ik vind het een hele leuke aanvulling op invul- en fotoboeken die ik al heb gemaakt, het is een mooi document voor later geworden!

 

 

 

verboden te voeren

 

En daarnaast zit er natuurlijk een voorleesboek voor ukken, peuters en kleuters in het winpakketje: Verboden te voeren! Dit is een stevig kartonboek over dieren die letterlijk hun bek open hebben zodat je ze kunt ‘voeren’, met uiteraard leuke versjes erbij. Leuk al voor de allerkleinsten ook omdat je de tanden van de dieren echt kunt voelen!

Het pakket kan ik weggeven dankzij een super leuke samenwerking met Uitgeverij Witte Leeuw, een vrolijke en frisse uitbreiding op de uitgaven van Uitgeverij Leopold.

 

Wil je dit ook winnen? Lees dan verder wat je moet doen!

Wat moet je doen om kans te maken? **WINACTIE IS GESLOTEN**

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen. That’s it!

Extra leuk natuurlijk als je de Facebook pagina van LeesLeesLees en Uitgeverij Witte Leeuw/Leopold (WPG) liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 24 mei 2019, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 25 mei bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag binnen een week een pb via Facebook of de site met je adres.

DE WINNAAR IS BEKEND: LINDA POST JOUW NAAM KWAM UIT DE ONLINE NAAMLOTER! Stuur je ons je adres in een mailtje of pb op facebook?

Als je de boeken wilt bestellen zijn dit de gegevens:

moederdagbloghopTitel:     Echoboekje: jouw eerste foto’s / Verboden te voeren

Auteur:  Loes & Elke Kamphuis / Kali Stileman

ISBN:      9789492901286 / 9789492901309

Soort:     Hardcover / Kartonboekje

Pagina’s: 28 / 12

Uitgever: Witte Leeuw

Prijs:      € 8,49 / € 10,99

 

HOP NAAR DE VOLGENDE!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site Cynspirerend.nl. Dit is het blog van Cynthia waarin ze eigenlijk over alles schrijft wat haar inspireert. Van lekkere recepten tot leuke reviews. Van hersenspinsels tot alles wat haar én haar kleine dame eigenlijk bezig houdt. Dus… hop snel door!

Met veel dank aan Amanda van KiDDoWz.net en Esmée van Website4mama.nl en Ongeveertig.nl voor het organiseren van de hop!

Veel plezier en veel Hopgroeten!

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met vrijdag 24 mei 2019. De winnaar meld ik op zaterdag 25 mei 2019 onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Share

35 Comments

 1. Xandra

  Wat een leuke boekjes!! Inderdaad, echo foto’s liggen ergens in een doos…. veel leuker om ze mooi te bewaren in een boekje. Mijn dochter is gek op stinkende griezelmonsters…haha denk dat ze dit boek geweldig vindt!

 2. Anja

  Wat een ontzettend leuke boekjes, ik doe heel graag mee. Vooral verboden te voeren lijkt me heel leuk voor onze dreumes. Hij vind boekjes op het moment heel erg leuk en is gefascineerd door tandjes.

 3. Lieke van Veen

  Heel leuk ik ben dol op boekjes voor mijn kleine neefjes!

  Ik maak graag kans.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 4. erika panjer

  Ja dat ken ik wel heb de echofotoś ook nog in envelopje zitten dus heel mooi dat boekje en dan de leesboek voor onze meisje van vandaag 9 maanden dus ik doe graag mee

  Fijne bloghop weer

 5. Linda Raaijmakers

  Ik doe graag mee want Lucas en Eva zouden het boek Verboden te voeren echt gaaf vinden. Daarnaast kan ik mijn zus blij maken met het echoboek, zij heeft vast wel vriendinnen die dit waarderen 😀

 6. Oma Will

  Wat een schattige boekjes.
  Super leuk , die zou ik graag meenemen naar de kraamvisite van de dochter van mijn vriendin.
  Zij moet binnenkort bevallen en dan is dit een perfect cadeautje.
  Maak me blij!
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin en doe graag mee.

 7. Claudia Diependaal

  Oh wat een super gave boeken set! Leuk zeg dat echo boekje! Ik doe heel erg graag mee! Het andere boekje is zo leuk om voor te lezen aan onze kleindochter Cailey, ze heeft nu een 3.5 hoorapparaatjes. Sindsdien vindt ze voorlezen geweldig!

 8. Betti Scheringa

  Doe graag mee
  Nodig eens de foto’s uitzoeken van onze meiden
  De echo’s leuk om in apart boekje te hebben en een leuk boekje om aan dochters en gastkinderen voor te lezen

 9. Lotte van Breukelen

  Wat een leuk prijzenpakket!! Geweldig om je echofotos te bewaren!! Ik bof met mijn verloskundige en krijg bij ieder bezoek de kleine op de echo te zien! Het verboden te voeren boek ziet er heel leuk en grappig uit! Kan niet wachten deze voor te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.