#162. Weer zo prachtig: De hemel boven je hoofd+WINACTIE

 

 

Sinds de eerste kennismaking met hem via zijn boek De grond onder je voeten ben ik fan van Yuval Zommer. En mijn kleuter ook. Zijn boeken over de dierenwereld zijn ook favoriet hier en nu is er dus De hemel boven je hoofd. Toen ik hoorde over deze nieuwe uitgave stond ik echt te juichen.

Want ook dit is een 2,5 meter lang boek. Ja, 2,5 meter lang. Je kunt het gewoon op schoot lezen of je kunt meteen de spectaculaire manier kiezen en ‘m op de grond uitleggen en dan de platen langsgaan. Qua tekst moet je soms wat uitleg geven maar ohoh op de platen is zo ontzettend veel te zien en ontdekken alleen daarvoor al kun je hem aanschaffen voor kleine kinderen. Dit boek kan bij ons dus nog jaren mee, want je kan er echt veel van leren. Alles wat er zweeft in de lucht van dichtbij tot ver weg wordt zo’n beetje benoemd dus je komt van alles tegen, laten we zeggen van glazenwassers tot satellieten en planeten.

Ik vind het dus echt een aanrader.

En het mooie is… ik mag maar liefst TWEE exemplaren weggeven!!

Dus… wil je ook kans maken op dit mooie boek, lees dan vooral even verder!

Wat moet je doen om kans te maken? *DE WINACTIE IS GESLOTEN*
– Laat in een reactie hieronder én onder het bijbehorende bericht op Facebook weten voor wie je het boek wilt winnen
– Like de Facebook-pagina van Fontaine Uitgevers
– Like de Facebook pagina van LeesLeesLees
Verder is het altijd super leuk natuurlijk als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m dinsdag 27 november 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaars op woensdag 28 november bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

DE NAMEN DIE UIT DE ONLINENAAMLOTER KWAMEN ZIJN: Els Black Stoker en Elisa van Loock! Gefliciteerd! Ik ontvang graag zsm jullie adres in een pb via de site of op fb!

 

Wil je ‘m nu al kopen dan zijn hier de gegevens:

 

Titel: De hemel boven je hoofd

Auteurs: Charlotte Guillain & Yuval Zommer

ISBN: 9789059567672

Prijs: € 17,95.

Of klik hier voor: De hemel boven je hoofd!

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 27 november 2018. De namen van de winnaars meld ik op woensdag 28 november onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor overige info over voorwaarden kijk je in de disclaimer.

 

Share

29 Comments

 1. Sigrid

  Felicia vond ‘de grond onder je voeten’ een heel mooi boek en is dan ook heel benieuwd naar ‘de hemel boven je hoofd’. Dan kunnen de boeken ook samen naast elkaar in haar boekenkast staan.

 2. Mariska

  Mijn zoontje is een kind dat altijd de maan en de sterren zoekt in de lucht.. daarnaast is hij gek van de ruimte en alle planeten.. als er in boekjes iets voorkomt wat daarmee te maken heeft, zie ik aan zijn gezicht dat het hem blij maakt!! En dat maakt mij dan automatisch ook weer blij! Ik had nog niet eerder gehoord van dit boekje, maar hij lijkt mij echt perfect voor mijn zoontje!! Dus ik waag graag een kans voor hem..
  op instagram volg ik met HeavenLeighBooks (ook al een toepasselijke naam voor dit boekje, haha)

 3. Oma Will

  Graag zou ik mee willen doen voor mijn kleinzoon, die heel geïnteresseerd is in planeten e.d..
  Maar ik heb geen facebook (om privéredenen). Ik zit wel op Bloglovin en heb geliked en geloved .
  Hoop dat dat ook mag om mee te mogen doen.

 4. Femke Dekker

  Gaaf! Deze zou ik graag winnen voor mijn zoontje Gijs. Hij mag graag mooie platen in een boek bekijken en daar samen over praten … Dit boek lijkt me daar helemaal geschikt voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.