Ja! Tijd voor: de Paashop2018! Met dit geweldige boek in de winactie!

 

 

Het is alweer Pasen! Meer dan vijfentwintig bloggers hebben weer de handen ineen geslagen en een bloghop georganiseerd! Met super mooie winacties natuurlijk!

Elk blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen!

 

EVEN VOORSTELLEN!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

 

Als het goed is ben je via Mirjam van Metmirjam.com naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Mirjam is mama van een bijna-kleuter en blogt over haar gevoelens, bezigheden, ideeën, recepten, ervaringen, aankopen en wat er verder nog in haar (gezins)leven voorbij komt. Dank Mirjam voor het doorsturen van jouw lezers!

 

Ik verwijs je hierna door naar het blog van Ilse: Kreanimo. Via Kreanimo wordt je doorverwezen naar een volgende blog.

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LEESLEESLEES

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog! En wel een voor kinderen van 0-6 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog 2 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online. Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

WAT KUN JE WINNEN?

Voor deze bloghop heb ik werkelijk een super gaaf boek dat je kunt winnen:

 

 

De grond onder je voeten.

Een boek van 2,5 meter lang. Eh wat? Jazeker, je leest het goed. Je kunt het volledig uitklappen zodat je ziet wat er onder je voeten in de grond zit. Heel heel heel erg gaaf gedaan.

Je kunt het eerst gewoon op schoot lezen en zo kom je pagina voor pagina steeds dieper onder de grond. Vervolgens draai je het om en klim je juist weer pagina voor pagina terug naar boven.

En vervolgens leggen wij het dus op de grond om nog eens goed te zien uit hoeveel verschillende lagen de grond onder ons bestaat. Heel erg indrukwekkend!

Officieel is de leeftijdscategorie 9+ maar mijn kleuter is er dus al enorm van onder de indruk, al snapt hij alle feiten en weetjes nog niet, er is zo veel op te zien! Hij zal de komende jaren steeds meer ontdekken in het boek dus het is voor veel leeftijden geschikt in mijn ogen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast een klein voorproefje, klik hier voor de video van de uitgever: Sneak Peak van De Grond onder je Voeten
 
 
Wat moet je doen om kans te maken? ** DE WINACTIE IS GESLOTEN ** 
– Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen
– Like de Facebook-pagina van Fontaine Uitgevers
– Like de Facebook pagina van LeesLeesLees 
Verder is het altijd super leuk natuurlijk als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m zaterdag 7 april 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 8 april bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

 

**** DE WINNAAR IS GEWORDEN: JOLIEN VERSLUIS **** Gefeliciteerd Jolien, ik ontvang graag je adres via een PB op facebook!

 

Wil je het boek nu al kopen, hier zijn de gegevens:

Titel: De Grond onder je Voeten.

Auteurs: Charlotte Guillain en Yuval Zommer.

ISBN: 9789059568204.

Prijs: € 17,95. 

Of klik gewoon hier!

 

HOP NAAR DE VOLGENDE!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site van Ilse: Kreanimo. Hier vind je uiteraard veel creatieve ideeën om met je kids uit te voeren; van tekenlesjes tot DIY projecten maar ook artikelen met speelgoedtips voor educatief, creatief en/of ecologisch verantwoord speelgoed én persoonlijke blogs. Voor deze hop is er een winactie die erg leuk is voor zowel creatieve starters als ervaren DIY’ers!! Dus… hop snel door!

 

En last maar zeker not least: met veel dank aan Meermetmama.nl voor het nemen van dit liefdevolle hop-initiatief!

 

Veel plezier en veel Hopgroeten!

 

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met zaterdag 7 april 2018. De winnaar meld ik op zondag 8 april onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor overige info over voorwaarden kijk je in de disclaimer.

 

 

Share

57 Comments

 1. Marange Krouwel

  Ik doe super graag mee. Mijn dochter wordt volgende week 9 en is al sinds haar 7de Avi uit, mijn zoon is nu 5 en zit al in E4. Hier houden ze echt van lezen! Fingers crossed

 2. Mariska Zonnneveld

  Wat een leuk kinderboek weer! Ondertussen al zoveel leuke titels gevonden via deze blog..!! En natuurlijk ga ik even door-hoppen vanaf dit punt, want ik ben nu erg nieuwsgierig geworden naar de rest, het idee van zo’n HOP is in elk geval al enorm leuk!! En natuurlijk zou ik graag meedoen met dit geweldige boek!!

 3. Angelique

  Ik doe heel graag mee met deze actie voor mijn zoon. Hij is ontzettend geïnteresseerd in dit soort onderwerpen en hij zal dit boek supergaaf vinden ?

 4. Marian Zw

  Oh wat een geweldig boek moet dit zijn, ik loot heel graag mee voor mijn zoon die volgende week 6 jaar wordt. Die vind dit vast een heel erg interessant boek.

 5. Lindy

  Hop hop hop, wat leuk deze paashop, én wat een leuk boek zeg! Mijn dochtertje is hier nog wel te jong voor, maar de dochterjes van mijn zus zijn erg nieuwsgierig, dus ik doe graag voor hun mee! ??

 6. Sabine Bientje

  Dit klinkt echt als een super leuk boek voor mijn leesmonster. Ze is 7 jaar maar leest groep 7 niveau. Hoewel ze erg goed kan lezen vindt ze boeken met leuke plaatjes nog steeds erg leuk. Vaak komen we dus uit op prentenboeken met veel tekst. Deze boeken zijn alleen snel uitgelezen. Dit boek lijkt alles te hebben wat ze graag wil!! Ik volg beide pagina’s en natuurlijk jullie ook op Twitter en instagram ?

 7. Inge

  Ik doe graag mee! Wij zijn steeds op zoek naar de leukste verhalen! Mijn kleine lezer doet het al erg goed maar moet wel voldoende oefenen wat soms als gevolg heeft dat ze het “saai” begint te vinden. De leukste boeken, die leest ze in één trek uit! Deze gaat zeker kans maken bij haar! 😀

 8. Kelly Aarts

  Dit is een supergaaf boek zeg! Mijn 2 meiden zullen dit superleuk vinden! En de kindjes van mijn klas ook, als juf heb je natuurlijk nooit genoeg boeken!

 9. majonne Twigt

  Wat ontzettend leuk om op jouw blog terecht te komen. Mijn man en ik zijn enorme boekenwurmen en vinden het ook heel leuk om met onze dochters te lezen. Maar inderdaad; wat kies je dan uit al die boeken. Onze jongste is 5 dus in de leeftijd van “lees lees lees”. Dit boek past ook helemaal bij kosmisch Montessori “de wereld om je heen”, iets waar onze kleuter echt in geïnteresseerd is. Maar onze oudste dochter van 9 zal dit boek ook leuk vinden.
  Ik ben nu al blij door het ontdekken van dit blog, maar wordt nog blijer als ik deze paashop winnen mag.

 10. Mira Schuttevaar

  Ik volg je al een tijdje en vind de reviews zo leuk. Mijn zoons zijn ook dol op boeken en verhalen, dus zij zouden graag een nieuw boek winnen.

 11. Marian B

  Wat een leuk leerzaam en bijzonder boek! Dit gaat mijn zoontje straks erg leuk vinden, maar eerst gaat het mee naar school daar kan ik vast ook goed gebruiken.

 12. Wat een prachtig boek (en een leuke blog), wij zijn hier gék op lezen. Onze kleuter verslindt idd ook boeken van ver boven de adviesleeftijd, niks mis mee! Ik doe graag mee aan de actie.

 13. Dorien

  Wat een supergaaf boek! Ik doe graag mee voor onze zoon van 7 jaar die reuze geïnteresseerd is in de aarde, natuur, enz. Een boek naar zijn hart! Geliked op FB en nu maar duimen ;-)!

 14. Femke Dekker

  Wauw …. wat een leuk boek! Ik zou graag met eigen kinderen op ontdekkingstocht gaan in dit boek, maar het lijkt me ook leuk voor de kinderen in de mijn klas … ik doe dus graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.