JA! Het is tijd voor de Sinterklaas Bloghop! Met WINACTIE natuurlijk!!

 

 

WELKOM OP DE SINTERKLAASBLOGHOP!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl of reistipsmetkids.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

WANT EVEN EEN KORTE UITLEG: WAT IS EEN BLOGHOP?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Ingrid van Blogsbyingrid.com naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan snel verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Op de site van Ingrid vind je artikelen over kids(fashion), gezin, gezond en lekker eten, beauty en lifestyle. Dank Ingrid voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar Halloliefkleintje.nl het blog van Ilse, met persoonlijke artikelen ook hoe zij het moederschap ervaart. Zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. 

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LEESLEESLEES

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0-6 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog ruim 2,5 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online (er komt bv. nog een super mooie deze week!!). Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

WAT KUN JE WINNEN? *WINACTIE GESLOTEN*

Voor deze bloghop heb ik voor de verandering niet een voorleesboek dat je kunt winnen maar iets anders leuks. Dankzij wederom een super toffe samenwerking met Uitgeverij Zwijsen, dé specialist in leren. Ik ben dol op hun boeken en materialen. Voor mijn zoontje die nu in Groep 2 zit is dat vooralsnog met name de serie Rompompom: die is nl. speciaal voor kinderen in Groep 1 & 2.

De Rompompom spelletjes stimuleren de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden. En sluit direct aan bij de leefwereld van kleuters. Spelen en leren tegelijk dus!

Speciaal voor deze winactie mogen we het super leuke ‘spel’ Schooltje Spelen weggeven ter waarde van € 24,99!

Met dit spel kunnen kinderen zelf de juf of meester spelen! De ‘leerlingen’ en de ‘juf’ of ‘meester’ kunnen aan de slag met de werkboekjes (cijfers-letters-kleuren), de 16 oefenkaarten, de stickers, het diploma, de schoolbel en de speelpoppetjes. Doordat de stiften uitwisbaar zijn, kunnen ze eindeloos oefenen met de leerstof van school. Met Rompompom schooltje spelen wordt thuis oefenen pas echt een feest!

We hebben het zelf getest en het is super leuk, zeker als de rollen omgedraaid zijn en onze kleuter de meester speelt. We worden dan ook vaak gevraagd of we schooltje willen spelen. En gelukkig zijn papa en mama leerlingen die goed luisteren, al testen we hem ook graag 🙂 Het is dus erg leuk, met een heuse bel, poppetjes, hij mag stickers uitdelen, etc. Hij genoot ervan om te zeggen wat we moesten doen en met de bel te rinkelen dus… aanrader!

Wil je dit ook winnen? Lees dan verder wat je moet doen!

Wat moet je doen om kans te maken? 

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen. That’s it!

Extra leuk natuurlijk als je de Facebook pagina van LeesLeesLees en Uitgeverij Zwijsen liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m zaterdag 24 november 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 25 november bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook of de site met je adres. Hoe sneller je dit doet hoe groter de kans dat je het keurig voor Pakjesavond binnen hebt.

 

DE WINNAAR IS MET ONLINENAAMLOTEN GETROKKEN EN HET IS GEWORDEN: Claudia Diependaal! Gefeliciteerd Claudia, ik ontvang graag je adres in een pb op Facebook of via de site.

Dank allemaal voor het meedoen! PS. Hebben jullie de andere winactie al gezien die nog loopt t/m dinsdag?

 

HOP NAAR DE VOLGENDE!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site Halloliefkleintje.nl. Dit is het blog van Ilse waarop je artikelen vindt over hoe zij het moederschap ervaart. Dus… hop snel door!

Veel plezier en veel Hopgroeten!

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met zaterdag 24 november 2018. De winnaar meld ik op zondag 25 november 2018 onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Share

102 Comments

 1. Marijke Horjus

  Ons dochtertje zit net in groep 1 en heeft haar eerste week er op zitten😊 ze vind het helemaal geweldig op school,laatst zag ik dit op bol.com staan en ik dacht meteen aan ons dochtertje Ylva! Erg leuk om lekker te oefenen😁 dus ik doe heel graag mee!🍀🤞

 2. Elske

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 4! Hij is dol op letters etc. leren en is graag bezig met schoolse dingen; ook schooltje spelen wordt hier graag gedaan!

 3. Rianne Wellink-Mulders

  Hier doe ik heel graag aan mee, ons dametje van 4 is ook abonnee van Rom Pom Pom, en zo enorm leergierig dat deze nieuwe uitdaging enorm fijn zou zijn.

 4. majonne Twigt

  Mijn dochter van bijna 6 is nog heel speels, maar is toch wel erg geïnteresseerd in lezen, schrijven en rekenen. Hiermee kan ze lekker oefenen op een speelse manier.

 5. Marian B

  Geen boek, verrassend! Dit is ook heel erg leuk! Mijn dochtertje en zoontje hoor is steeds vaker schooltje spelen. Zo wordt het nog leuker en nog leerzaam ook, ik ben benieuwd!

 6. Kevin v berk

  Whoooo gaaf!!!

  Mijn dochtertje zit nu in groep 1 en is al wel wat bezig met letterherkenning en lezen maar dit zou het helemaal leuk maken!!

  Deze papa is om!

 7. Sabine Hensens

  Ik doe heel graag mee! Mijn zoontje mag na de kerstvakantie naar groep 1 en kijkt daar nu al enorm naar uit! EINDELIJK naar de grote school zoals hij dat zelf zegt…Ik weet zeker dat hij erg blij zal zijn als Sinterklaas daar ook even bij stil wil staan en hem alvast een mooi cadeau geeft voor als hij straks op school zit!

 8. Stacey katuin

  Tof spel voor me oudste neefje, me neefje moet aardig wat bijtanken aangezien hij de jongste is in de klas. Nu kan hij dit leuk met zijn broertje spelen zo kunnen ze er allebei nog wat van meepikken.

 9. Dorien broekhof mulder

  Nova wordt in januari 4 en gaat dan naar school. Dit zou een leuk cadeau zijn om te laten geven door haar zus Tessel van 6 jr (groep3) om haar zusje te leren wat er op school gebeurt.

 10. Jannemiek Hanszens

  Ik doe mee voor mijn dochter Lotte van 5 die al volop aan het lezen is en bezig is met schrijven. Wat een leuke set om daar spelenderwijs mee bezig te zijn en zo kan ze ook met haar vriendjes en vriendinnetjes schooltje spelen.

 11. Christel

  Hier via de blog van Ingrid terecht gekomen/gehopt. En ik doe graag mee voor mijn beide meiden waarvan de jongste nu net in groep 1 zit en de oudste in groep 4. Hoe leuk zou het zijn als ze samen hiermee schooltje kunnen spelen en hierdoor spelenderwijs leren.

 12. Claudia Diependaal

  Hoi hoi,

  2at lijkt me dat een super gave set! Schooltje spelen en oma moeten zeggen wat ze doen moet. Wow welk kindje wilt dat nu niet!

  Groetjes Claudia

 13. Francis Boom

  Onze jongste dochter gaat volgend schooljaar naar school. Ze vind het nu al leuk als we haar oudste zus naar school brengen. En als we dit mogen winnen kunnen de meiden samen heerlijk gaan spelen.

 14. Jacqueline

  Ja weer een sinterklaashop
  Ik doe graag mee voor me dochtertje Zeineb ze wordt 19 nov 4 en mag pas in januari na de basisschool als we dit zouden winnen kan ze alvast oefenen

 15. Maaike Manheim

  Leuk, ik doe graag mee! Ik speelde vroeger ook schooltje haha, maar toen was dat niet zo kant en klaar. Ik had op zolder een groot schoolbord staan, met echte krijtjes, en poppen als leerlingen hihi.

 16. Nienke

  Ook al zo’n leuke winactie 😊 Onze peuter gaat over een half jaartje naar de basisschool maar speelt nu al regelmatig de kring uit de psz na. Ook schooltje spelen met zijn grote zus vindt hij prachtig. Deze prijs is echt aan hem besteed.
  Ken je trouwens het boek ‘Spookje Spartacus’? Daar is mijn dochter heel lang fan van geweest

 17. Joyce

  Dit zal onze dochter geweldig vinden. Ze zit sinds eind augustus op school en vindt het geweldig. Ze is druk bezig met letters en woorden ontdekken en herkennen. Dit spel zal haar nog enthousiaster maken.

 18. Oma Will

  Geweldig leuk zo’n bloghop en dan nu weer de Sinterklaasbloghop.
  Doe altijd graag mee met de bloghops omdat ik dan weer nieuwe blogs leer kennen, zoals nu weer deze.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen, dan kunnen ze leuk schooltje spelen met PomPomPom schooltjespelen.
  Ik heb alleen geen facebook)privéredenen), maar heb bloglovin geliked en geloved.

 19. Mira

  Wat een leuke set, ik kon het nog niet maar als we hem niet winnen koop ik hem misschien zelf wel voor sinterklaas. Mijn zoon zit in groep 2 en is druk bezig met het leren van alle letters en cijfers. Ook schooltje spelen doet hij graag, ook met vriendjes. Het is echt een ideaal kado voor hem dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.