#134. Mooi!: Het mooie dorpje Mooiezon

 

 

 

Dit is een heel lief boek met potloodtekeningen waarop ongelooflijk veel gebeurt (soms moet je gewoon echt even pauzeren om alles te bekijken).

Het gaat over een dorpje waarin iedereen elkaar helpt. Totdat het lijkt alsof 1 dier niemand helpt en iemand daar nogal verontwaardigd (erg leuk om voor te lezen) een paar opmerkingen over maakt. Het eindigt gelukkig goed en de moraal van het verhaal is dat wat iemand doet je niet altijd kunt zien. Eentje om te onthouden zal ik maar zeggen. En ook dat degene die kritische vragen stelt een belangrijke taak heeft in een gemeenschap. Eigenlijk 2 boodschappen dus.

 

We waren al fan van Edward van de Vendel en deze kan ook in het rijtje want mijn kleuter en ik lezen het boek erg graag. Mijn zoontje was ook helemaal in z’n nopjes met de titel: ” het mooie dorpje mooiezon” heet het boek papa, grappig hè! 

 

GEGEVENS:

 

Titel:      Het mooie dorpje Mooiezon
Auteur:   Edward van de Vendel & Suzan t’Hooft
ISBN:      9789462912953
Soort:     Hardcover
Pagina’s: 32 
Uitgever: De Eenhoorn
Prijs:       € 14,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier.

 

 

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een mooi boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.