#129. Ja! Daar issie dan! EILAND! Met de súper winactie!!

 

 

Op 29 februari 2016, inderdaad, schrikkeldag, besloot ik voor het eerst een blogpost te schrijven. Dat betekent dat mijn blog inmiddels 2 jaar bestaat! En enorm is gegroeid, zeker sinds ik op een eigen domein zit.

Voor dit jubileum heb ik een super mooie winactie kunnen regelen. Alleen… daarvoor moest ik nog wél even wachten op het verschijnen van het nieuwste boek van de illustrator/schrijver waar het bij deze winactie allemaal om draait: Mark Janssen.

 

Want wij zijn enórm fan van hem. Als sinds zijn eerste eigen boek Niets gebeurd volgen we elke uitgave met zijn naam erop. Met als hoogtepunt Dino’s bestaan niet, een prachtig boek met uitklappagina’s en wederom super mooie illustraties.

En nu is er dan zijn nieuwste eigen boek: Eiland. Toen ik de cover zag in de brochure van de uitgever was ik meteen verkocht. En toen uitgeverij Lemniscaat ook nog eens graag wilde meewerken aan deze winactie was ik mega trots!!

Want… ik mag de COMPLETE collectie van de eigen boeken van Mark Janssen weggeven! Dat betekent dus niet alleen Eiland, maar óók Dino’s bestaan niet, óók Niets gebeurd en óók Ik wil een leeuw! !!!

 

 

Ja, je leest het echt goed 🙂

 

Maarre eerst nog even over het nieuwste prachtexemplaar: Eiland.

Eiland is een prentenboek zonder tekst. En tja die tekst mis je ook niet want de prachtige platen zeggen alles. Wat een talent, daar kan ik echt enorm jaloers op zijn bewondering voor hebben 😉

Het is heerlijk om met mijn zoontje het boek te lezen en te verdwalen in de platen. Want echt, wat zijn ze weer prachtig <zucht>.

Wil ik er meer over zeggen? Nee, eigenlijk niet. Ga ‘m halen, dat is wat ik wil zeggen 🙂

Of waag een kansje en doe mee aan de winactie dus!

 

 

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DEZE HEUSE BOEKENCOLLECTIE? ** de winactie is gesloten!**

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter of Instagram!

En als je de Facebook-pagina’s van Lemniscaat en Mark Janssen liked natuurlijk!

Je kunt meedoen t/m zaterdag 31 maart 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 1 april 2018 bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

Met heel veel dank aan Uitgeverij Lemniscaat!

 

DE WINNAAR IS BEKEND VAN DEZE GEWELDIGE ACTIE: Sharon de Ridder is de gelukkige. Stuur je mij een PB via Facebook met daarin je adres?

 

 

Titel: Eiland

Auteur: Mark Janssen

ISBN: 9789047710639

Soort: Hardcover

Pagina’s: 28

Uitgever: Lemniscaat

Prijs: € 14,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Eiland

 

 

 

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zaterdag 31 maart 2018. De winnaar tag ik op zondag 1 april 2018 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De boeken worden gratis verzonden binnen Nederland. Verzending naar België of een ander land kan inhouden dat je meerkosten moet betalen, dit hangt af van de samenwerkende partij. Indien iets zoekraakt in de post, dan is LeesLeesLees en de uitgever hiervoor niet aansprakelijk. Je hebt dan geen recht op een nieuwe zending.

Voor degenen die geen Facebook hebben… het spijt me maar dat medium is nog te belangrijk voor zowel de uitgever als mijzelf om het als voorwaarde te laten vervallen. 

Zie voor mijn overige voorwaarden de Disclaimer.

 

 

Share

40 Comments

 1. Kelly Aarts

  Oh wauw! Wat een geweldige prijs dit! Zijn boeken zijn echt zo mooi! Mijn jongste dochter heeft zijn boek ‘Dino’s bestaan niet’ uit de bieb geleend, en wilde deze toen eigenlijk niet meer teruggeven haha.
  Dus weet zeker dat dit boek hier heel veel gelezen gaat worden! En zijn nieuwe boek ziet er ook al zo super uit.
  Hier hebben we ook ‘Kwallenpap en slakkenvla’, en de tekeningen zijn daar ook zo mooi, we blijven ernaar kijken. Ga dus heel hard duimen!

 2. Juf Susanne

  Oh wat een super gave actie.
  Niet omdat het moet, maar omdat ik 4 mooie boeken kan winnen, doe ik mee met deze actie voor mijzelf, de kinderen, mijn collegas en het vele leesplezier dat we ermee gaan beleven.

  Groet juf Susanne

 3. Yvonne Dijkstra

  Ik doe heel graag mee! Niet voor mijzelf (want: groot fan van het werk van Mark Janssen en dus al trotse eigenaar van al deze titels) maar heb een school in gedachten die ik ontzettend blij zou maken met deze prachtige boeken!

 4. Selina

  Oh WoW wat mega gaaf!! Ik maak graag kans op dit te gekke boeken pakket! Wij zijn gek op lezen! En als we het gelezen hebben lenen we het altijd aan andere dus het wordt vaker gelezen. Natuurlijk lenen we het uit omdat we graag een boek vaker dan 1 keer lezen hihi.

 5. Mariska Zonnneveld

  Het lijkt wel alsof Mark Janssen precies weet waar mijn zoontje graag over leest.. leeuwen/tijgers, dino’s en schildpadden. (Schot in de roos!!) Ik bof echt heel erg als mama die zelf ontzettend van lezen houdt dat mijn zoontje er net zo verzot op is. Deze platen zijn ook wel echt wauw.. wauw.. WAUW!! Ikzelf kan ook nog steeds van mooie prentenboeken genieten, dus wij wagen zeker een kans! Ik heb geen twitter maar op instagram volg ik met HeavenLeighBooks..

 6. Wilma kuijntjes

  Wat een geweldige actie. Ik loot dan ook graag mee voor mijn kleinkinderen wat zullen ze weer veel plezier hebben als we met elkaar deze boeken lezen.

 7. Babette

  Ik doe heel graag mee. Mijn dochters zullen het prachtig vinden. Uiteraard neem ik ze ook mee naar school voor mijn kanjers in groep 2.

  Groetjes, Babette

 8. Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee voor mijn dochtertjes en mijn 5 gastkindjes van mijn gastouderopvang.
  Ik lees graag voor en zou het zo fijn vinden om nieuwe verhalen met ze te kunnen delen. En de prachtige prenten te kunnen bekijken.
  Zo gaaf!

 9. Marianne V

  Oooh! Zo’n mooie boeken! ‘Eiland’ ziet er inderdaad geweldig mooi uit! Ik doe dan ook heel graag mee om deze boeken voor de dochter te winnen. Zodat we er samen in kunnen kijken en lezen. Of alleen natuurlijk. Een boek zonder tekst is sowieso altijd mooi meegenomen natuurlijk want dan kan de Franstalige papa er ook volop van genieten 😉

 10. Nadia Lahpor-Hesse

  Wauw!!! Wat een super gave actie, niet één boek maar een heel pakket! Ik doe super graag mee voor mijn zoontje en zijn neefjes en nichtje die vaak komen spelen… Gezellig samen boekjes ‘lezen’ en zelf prachtige verhalen vefzinnen bij de prentenboeken.

 11. Femmy

  Ik had nog niet eerder van de boeken van Mark Jansen gehoord… sorry! ? Maar als ik de covers zie knallen ze van mijn scherm af! Ik denk dat mij zoontje en ik nóg meer gaan genieten van onze dagelijkse leesmomenten, dus ik doe graag mee! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.