#109. Weet je het zeker??: Dino’s bestaan niet+WINACTIE

 

Eigenlijk een beetje tegen mijn principes -want ik heb het boek nog niet zelf met mijn kleuter kunnen lezen… iets met verlate post- schrijf ik tóch over dit wonderschone prentenboek. Want dat mijn zoontje hier van gaat smullen, dat staat al vast.

Het gaat over dino’s, heeft uitklapflappen en hij was al dol op een ander boek van deze illustrator: Niets gebeurd … dus tja het gaat vast aan mijn eigen ‘eisen’ voldoen, namelijk dat zowel mijn zoontje als ikzelf het een geweldig boek vinden en het ‘dus’ in mijn blog mag 🙂 .

Want ohoh wat een mooie prenten toch weer. Ik kan er zelf al lang naar kijken en dat zal met een kind zeker zo zijn. Echt geweldig mooi gedaan. En dan die uitklapflappen… die maken het nog een tandje extra indrukwekkend.

En een wandeling door het bos tja die zal toch nooit meer het zelfde zijn denk ik. Misschien wel goed dat ik hem nog niet samen heb kunnen lezen, want morgenochtend staat een herfstwandeling gepland met school, door het bos….

Oh ja ik heb dus nog niets verteld over het verhaal zelf. Maar eigenlijk… hoeft dat ook niet toch? Laat je gerust verrassen, dit kan niet anders dan in de smaak vallen!

Dusss haal ‘m snel of doe mee aan de winactie want van dit geweldige boek mogen we van de uitgever 1 exemplaar weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken? *WINACTIE IS GESLOTEN*

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter of Instagram!

En als je de Facebook-pagina’s van Lemniscaat en Mark Janssen liked natuurlijk!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 20 oktober 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 21 oktober bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

Met veel dank aan Uitgeverij Lemniscaat!

*DE WINNAAR IS BEKEND: GEFELICITEERD MARIAN ZWARTS! ik ontvang graag je adres in een pb!

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met vrijdag 20 oktober 2017. De winnaar tag ik op zaterdag 21 oktober 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Gegevens:

Titel: Dino’s bestaan niet

Auteur: Mark Janssen

ISBN: 9789047709176

Soort: Hardcover

Pagina’s: 18 pagina’s plus de uitklapflappen maakt ehh 34?

Uitgever: Lemniscaat

Prijs: € 14,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Dino’s bestaan niet

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want oh oh wat is dit een super tof boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

30 Comments

 1. Janet Oostenbrink

  Dit lijkt me zo’n prachtig boek om samen met onze dochter in te verdwijnen. Ik ben erg fan van de tekenstijl van Mark Janssen en volg hem en Lemniscaat natuurlijk al lang op Facebook! Leesleeslees volg ik ook op Instagram en Facebook en ik zal dit bericht ook delen en liken. Hopelijk maken wij een kansje. Dit zou een super cadeau zijn voor onze dame!

 2. Ipie Oudshoorn

  Wauw! Lijkt me een geweldig boek! Zou super leuk zijn voor de kinderen op mijn werk. Een aantal jochies daar zijn gek op dino’s. En stiekem denk ik dat mijn 10 jarige dochter m ook nog best leuk gaat vinden ?

 3. Elly Brouwer

  Dit is volgens mij echt een geweldig boek. Zowel oma(ik) als kleinzoon Jayden lezen en tekenen en schilderen graag. Dat hij daarbij ook nog eens gek is op dino’s en het bos is ook een toevalstreffer. Dit zou een boek zijn die hij dagelijks meerdere keren zal pakken.

 4. Marieke

  Dit is met recht een prentenboek! Wat een prachtige tekeningen! Met mijn dochters genieten we ook echt van mooie tekeningen, we kijken lang en goed en ontdekken dan altijd vanalles! Kom maar op!

 5. Barbara Gelens

  Dino’s spreken ontzettend tot de verbeelding (zelfs bij volwassenen) en als ik jouw verslag lees krijg ik al helemaal zin om samen met mijn kleuterzoon op te gaan in dit prachtige prentenboek. Alleen die kaft al, wat een aansprekende plaat. Ik doe dus heel graag mee!

 6. Marian B

  Dit gaat mijn zoontje fantastisch vinden! Het zal ongetwijfeld zijn lievelingsboek worden. Ik zou daarom graag meedoen maar doe niet aan FB Heb het wel gedeeld met G+.

  1. Judith

   Hoihoi, ja Facebook is een belangrijk medium voor mijn site dus vandaar dat ik vraag daar ook te reageren. Als je geen fb hebt kun je ook delen op een ander social media netwerk, zoals een andere deelneemster doet op Google +. Maar twitter, instagram, pinterest e.d. kan ook. Heb je geen social media accounts dan zet dat er iig bij. Voor volgende winacties zal ik dat ook noemen in de voorwaarden.
   Nu ben ik wel nieuwsgierig hoe je (ooit) op mn blog terecht bent gekomen en hoe je het volgt?
   Groeten!
   Judith

   1. G.T.

    Ik ben volgens mij via een bloghop op je blog gekomen, kan dat? En ik heb je gewoon bij mijn favorieten staan die ik elke zoveel tijd doorklik 🙂
    Geen social media hier, ik ben nogal gesteld op mijn online privacy.

 7. Wat een prachtig boek! Ik maak graag kans.

  Ik volg alle drie de pagina’s op facebook (lieke van veen) en ik heb het bericht geliked en er op gereageerd.
  Ik volg Leesleeslees ook op twitter (_liekeee) en instagram (liekevv24)

 8. Yessica leidner

  Een hele Goedemorgen wat een leuke winactie ik waag héél graag een kansje voor mijn dochtertje jill ik volg je op alle manieren Facebook instagram en Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.