# 57. Prachtig boek met grappig verhaal: Niets gebeurd

niets-gebeurd

Dit boek is prachtig geïllustreerd. Dat trok al mijn aandacht toen ik het boek voor het eerst op het internet voorbij zag komen. Inmiddels heb ik ‘m aangeschaft en al vele malen met mijn peuter gelezen. En wat een succes elke keer!

Hij kijkt zijn ogen uit en vindt het verhaaltje erg grappig. Hij snapt de humor die er in zit en daar moet ik dan ook weer inwendig om grinniken. Het is een mooi groot boek en gemaakt van mooi papier. Echt een goed boek om cadeau te doen!

Gegevens:

niets-gebeurdTitel: Niets gebeurd

Auteur: Mark Janssen

ISBN: 9789047708568

Soort: Hardcover

Pagina’s: 40

Uitgever: Lemniscaat

Prijs: € 14,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Niets gebeurd

 

Share

4 Comments

    1. hmmm daar twijfel ik over, ik denk dat vanaf 2,5-3 jaar de humor pas goed wordt begrepen. Ik moest het bij mijn 3-jarige ook wel wat meehelpen hier en daar. De platen zijn wel heel mooi en kleurrijk voor een 2-jarige. Het ligt natuurlijk ook een beetje aan de boeken die je peuter normaliter leest :-). Er is niet veel tekst dus dat is wel weer erg geschikt waarschijnlijk. Je peuter zal zich er allicht mee vermaken hoor, en het verhaal dat komt dan wat later wel 🙂
      mocht je m halen, laat even weten hoe het landde 😉 wel handig om te weten qua inschatting.
      groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.