From Bloggers With Love… +WINACTIE!

 

Het is Valentijnsdag! En voor deze dag vol liefde hebben meer dan twintig bloggers weer de handen ineen geslagen en een bloghop georganiseerd! met super mooie winacties natuurlijk!

Elk blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen!

 

EVEN VOORSTELLEN!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

 

Als het goed is ben je via Lynn van The Ambitious Brune naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Lynn is een 22-jarige studente Recht met een stevige portie ambitie. Ambities om haar dromen te realiseren én haar lezers te helpen om hetzelfde te doen! Met haar blogs wil ze informeren, kritische inzichten geven maar ook laten dromen en die dromen helpen omzetten in doelen & daden en het beste uit jezelf te halen!

Dank Lynn voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar Thuisleven. Via Thuisleven wordt je doorverwezen naar een volgende blog.

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LEESLEESLEES

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0-6 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog bijna 2 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online. Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

WAT KUN JE WINNEN?

Voor deze bloghop heb ik twee super lieve prentenboeken over liefde en vriendschap om weg te geven:

Een hoop vrienden

en

Olifant is verliefd

 

Over Een hoop vrienden heb ik al eerder een blog geschreven, de opvolger is ook al verschenen en er komt binnenkort alweer een nieuw deel uit. Allemaal over dieren die samenwerken uit vriendschap. En de tekeningen zijn ook zo super lief! En elk boek heeft een grappig effect tijdens het voorlezen. Echt een aanrader dus!

 

Olifant is verliefd is nog maar net verschenen. Het is een super lief boek ook, over Olifant dus die verliefd is en je leert waar hij dan ‘last’ van heeft. En wat er uiteindelijk kan gebeuren als het wederzijds is! Echt super schattig en mooi om uit te leggen aan een kind wat verliefdheid is.

 
Wat moet je doen om kans te maken? *** DE WINACTIE IS GESLOTEN ***
Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

Super leuk als je de Facebook pagina van LeesLeesLees en de Uitgeverijen De Eenhoorn en Maretak liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 23 februari 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 24 februari bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

 

DE WINNAAR IS RIANNE WEERD, IK ONTVANG GRAAG JE ADRES IN EEN PB!

 

 

HOP NAAR DE VOLGENDE!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site Thuisleven. Dit is de blog van Linda en Miranda en een team van vaste bloggers.Thuisleven richt zich op het leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen de groep wijden ze ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog dat zich blijft vernieuwen!. Voor deze hop is er een bijzonder fijne winactie voor de ladies!! Dus… hop snel door!

 

En last maar zeker not least: met veel dank aan Kiddowz.net voor het nemen van dit liefdevolle hop-initiatief!

 

Veel plezier en veel Hopgroeten!

 

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met vrijdag 23 februari. De winnaar meld ik op zaterdag 24 februari onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor overige info over voorwaarden kijk je in de disclaimer.

Share

63 Comments

 1. Leuk en ik doe heel graag mee….
  Mooie boeken die de kleindochter van mijn vriendin graag zou willen lezen…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag ?

 2. Geertrui Peeters

  Superblij dat ik deze blog ontdekte! Ik ben juf en promoot lezen in de klas en op school heel erg. In april verwachten mijn man en ik ons eerste kindje. Onze zwangerschapsaankondiging was er eentje met boeken. ^^ In ons nieuwe huis, waar ze binnenkort aan gaan beginnen, is er boven op de gang een kinderboekenbib voorzien, de boeken zijn dus zeker welkom! <3

 3. Leandra Kok

  kijk de kracht van de bloghop doet zijn werk (voor mij). Ik ben altijd op zoek naar blogs die mij inspireren. Ik heb een liefzoon met een hersenbeschadiging, 1 van de gevolgen daarvan is dat hij achter loopt met lezen/schrijven en rekenen. Ook zijn interesses lopen soms nog wat achter, hij is nog kinderlijk.
  Dat kan moeilijk zijn, maar als een fervent lezer heeft het ook zo zijn voordelen!
  Hij mag graag voorgelezen worden. Ik mag graag voorlezen. Wat ik lees over de te winnen boeken vind hij echt leuk! Dus ik doe graag mee!

 4. Adriana de Ruiter

  Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀 Ik zou heel graag het boek Olifant is verliefd willen winnen! Verliefd zijn en elkaar lief vinden is op het moment erg veelbesproken bij onze pleegkinderen!

  Fijne dag!

 5. Mira Schuttevaar

  Wat een leuke boeken! Ik heb 2 zoontjes (1 van okt ‘13 en 1 van maart ‘16) en beiden zijn dol op voorlezen en dieren. Deze boeken zouden dan ook erg welkom bij ons zijn ❤️

 6. Leuke winactie zelf ben ik helemaal voorstander van voorlezen! Dit is zo goed voor de ontwikkeling van je kind! Zelf lezen wij sowieso altijd een verhaaltje voor het slapen gaan voor! Op het moment is het boekje van Nijntje favoriet. Mijn dochter van bijna 2 is sowieso fan van dieren boekjes. Zelf zit ze ook geregeld door alle boekjes heen te snuffelen! Het lijkt mij dan ook heel leuk om mee te doen aan jouw winactie! Plus ik ben je overal gaan volgen 😀

 7. G.T.

  Leuk, ik doe graag mee! Boeken zijn altijd welkom bij mijn boekenwurm (en dan neem ik ze altijd ook een keer mee om voor te lezen in mijn kleuterklas).
  Ik heb helaas geen FB.

 8. Jen

  Jeetje wat gaaf zeg! Ik ben inderdaad via via bij je terecht gekomen en waag heel graag een poging voor 1 van die 2 leuke boeken. Ons avondritueel is samen gezellig een boekje lezen, maar ook mama is wel een toe aan een nieuw spannend boekje ;)… hopelijk wordt dit de nieuwe favoriet van onze meiden.

 9. Annabel de Ruiter

  Leuk leuk leuk! Wat een lieve illustraties. Dat nodigt bij mij ook altijd uit om te gaan lezen. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die net als haar moeder dol is op lezen ❤️.

 10. Claudia Diependaal

  Superleuk. Ik heet op Instagram gewoon Diependaal en op Twitter Clautje35 deze heeft een aantal jaren uitgestaan en ik heb geen zin om mijn naam te veranderen. Want ik weet niet hoe haha. Maar ik doe dus graag mee.

 11. Wat leuk dat jij ook meedoet aan de bloghop!
  Ik kende je blog al en doe graag mee aan de winactie.

  Ik volg alle drie de pagina’s op Facebook (Lieke van Veen)
  Ik volg jou ook op Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)

  Ik maak graag kans op deze leuke boeken!

 12. Suzanne Hin

  Mijn twee meiden vinden het heerlijk om te lezen. De oudste zit in groep 5, maar leest al op groep 8 niveau. De jongste zit in groep 1 en kan dus nog niet zelf lezen, maar vraagt regelmatig aan haar grote zus om voor gelezen te worden. Dat vind ik nu echt liefde. Deze boekjes zou ze ook vast heel graag voorlezen :).

 13. melissa

  wat een leuke boeken en allebei over het lievelingsdier van onze elise: de olifant. stiekem is ze verliefd op koen dus het laatste boek zou wel erg leuk voor haar zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.