#29. Zó lief!! En met een bijzonder effect!: Een hoop vrienden


Heel veel kinderboeken die ik tegenkom in de bibliotheek heb ik al wel eens eerder voorbij zien komen, ofwel in andere blogs, in tweets van uitgevers of schrijvers, bij Bol of gewoon bij de boekhandel. Maar soms ben ik echt volledig blanco als ik op een boek stuit terwijl ik door de kasten struin. Dat was het geval bij dit boek.

Aangetrokken door de lieve tekening op de omslag en het wat afwijkende formaat bladerde ik het door. Heeee het boek moet je halverwege een kwartslag draaien waardoor het ineens een hoog langgerekt boek wordt! Daar hou ik van, niet-standaard uitgaven.
Dus hup, mee naar huis genomen. 

Mijn peuter was bij het op de kast zetten van de bieb-boeken ook meteen nieuwsgierig bij het zien van de voorkant. “Zullen we deze lezen mama?” Tuurlijk. 
Het effect van het boek moeten draaien was meteen een succes. “Oooohh kijk eens hoe hoog de pinguin gaat mama!”. Het hoe en wat rondom dit einde zal ik niet verklappen, het is veel te leuk om dat zelf te zien!

Titel:       Een hoop vrienden
Auteur:    Kerstin Schoene
ISBN:       9789058389831
Soort:      Hardcover
Pagina’s:  32 
Uitgever: De Eenhoorn
Prijs:       € 13,95
Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Een hoop vrienden

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.