#117. Hilarisch: Ik kan alleen wormen tekenen

 

Toen ik de titel van dit boek hoorde kon ik niet wachten tot hij op de mat zou vallen. Het boek is zoals verwacht heerlijk humoristisch, tikkeltje absurdistisch en gewoon geniaal bedacht. Als je houdt van boeken als Het boek zonder tekeningen en het leuk vindt om enigszins acterend voor te lezen en mee te grinniken dan is dit boek zeker een aanrader.

Tja wat kan ik zeggen over het verhaal… het gaat dus inderdaad alleen maar over wormen. Er komt ook geen enkele andere tekening in voor dus 🙂

Mijn kleuter en ik hebben er smakelijk om gelachen. En dat zullen kinderen tot een jaar of 6/7 ook zeker nog doen!

 

Gegevens:

Titel: Ik kan alleen wormen tekenen

Auteur: Will Mabbitt

ISBN: 9789030503439

Soort: Hardcover

Pagina’s: 32

Uitgever: Meis en Maas

Prijs: € 12,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Ik kan alleen wormen tekenen

 

 

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een bijzonder grappig boek. Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.