#118. Zo’n lief winters boek: Wat een winterslaap! + WINACTIE!

 

wat een winterslaap

 

Ahhh dit is zo’n super lief boek! En hoe toepasselijk, met de sneeuwpret van afgelopen weekend!

Het gaat over een schildpad die steeds gestoord wordt in zijn winterslaap en op zoek gaat naar een geschikt plekje. Het laatste slaapplekje dat hij probeert verandert zijn kijk op de winter want…. hij blijkt winterpret enorm leuk te vinden!

Het boek is echt erg aandoenlijk en mijn kleuter is er dol op. Het leest prettig voor en de tekeningen zijn prachtig. Met allerlei geinige details waar ik erg om moest grinniken.

Kortom, een heerlijk boek voor deze winter!

Dusss haal ‘m snel of doe mee aan de winactie want van dit boek mogen we van de uitgever 1 exemplaar weggeven!

 

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter of Instagram!

En als je de Facebook-pagina van Maretak liked natuurlijk!

Je kunt meedoen t/m woensdag 20 december 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op donderdag 21 december bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.
*DE WINACTIE IS GESLOTEN* CHANTAL OBBINK HEEFT GEWONNEN, IK ONTVANG GRAAG JE ADRES IN EEN PB OP FACEBOOK! ALLE ANDEREN: DANK VOOR HET MEEDOEN!

Met veel dank aan Uitgeverij Maretak!

 

GEGEVENS:

wat een winterslaapTitel:       Wat een winterslaap!
Auteur:    Katy Hudson
ISBN:      9789463411646
Soort:      Hardcover
Pagina’s:  32
Uitgever: Maretak
Prijs:       € 14,00

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Wat een winterslaap!

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een super lief boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met woensdag 20 december 2017. De winnaar tag ik op donderdag 21 december 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Het boek wordt gratis verzonden binnen Nederland. Verzending naar België of een ander land kan inhouden dat je meerkosten moet betalen, dit hangt af van de samenwerkende partij. Indien iets zoekraakt in de post, dan is LeesLeesLees en de uitgever hiervoor niet aansprakelijk. Je hebt dan geen recht op een nieuwe zending.

Voor degenen die geen Facebook hebben… het spijt me maar dat medium is nog te belangrijk voor zowel de uitgever als mijzelf om het als voorwaarde te laten vervallen. 

 

Share

26 Comments

  1. Jolanda

    De sneeuw is aan het verdwijnen, maar wat hebben de kinderen genoten! Zou de winter nu ook in winterslaap gaan, of zal er toch nog meer sneeuw gaan komen? Ondertussen meer lekker voorlezen, wie weet wel in dit boek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.