JA! Doe ook mee aan de Sinterklaashop!

 

 

WELKOM op de Bloggershop!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

 

Want even een korte uitleg: Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Xenia van LifebyXenia.nl naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Op de site van Xenia kun je lekker struinen naar artikelen over uitstapjes, recepten, review, DIY en nog veel meer! En op haar site staat prominent “All about love, happiness and enjoy life” nou, dat past in elk geval alledrie volledig in mijn straatje!  Dank Xenia voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar Somama.nl het Lifestyleblog van Channa, met persoonlijke artikelen maar ook bv. reviews van speelgoed en uitjes. Zij verwijst jou weer door naar een volgende blog.

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LeesLeesLees

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0-6 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog ruim 1,5 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online (er loopt nog een super mooie komende week!!). Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

Wat kun je winnen?  **DE WINACTIE IS GESLOTEN**

Voor deze bloghop heb ik voor de verandering niet een voorleesboek dat je kunt winnen maar iets anders dat met lezen te maken heeft. Dankzij wederom een super toffe samenwerking met Uitgeverij Zwijsen, dé specialist in leren. Ik ben dol op hun boeken en materialen. Voor mijn zoontje die nu in Groep 1 zit is dat vooralsnog met name de serie Rompompom: die is nl. speciaal voor kinderen in Groep 1 & 2.

De Rompompom spelletjes stimuleren de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden. En sluit direct aan bij de leefwereld van kleuters. Spelen en leren tegelijk dus!

Speciaal voor deze winactie mogen we een Rompompom pakket weggeven ter waarde van € 24,85!

 

En dit zit er in het pakket:

Letterkwartet: Mag ik de k van koe?’ Het doel van dit kleurrijke kwartetspel is om zo snel mogelijk vier kaartjes met dezelfde letter te verzamelen. Het is bedoeld voor kleuters die het leuk vinden om met letters bezig te zijn. Zo kunnen ze thuis spelenderwijs oefenen met de letters die ze op school leren!

Spelen met taal: Dit doeblok zit boordevol opdrachten waarmee je kind spelenderwijs ontdekkingen doet rond taal. De opdrachten sluiten bovendien aan bij school! 

LetterboekKleuters oefenen met dit letterboek spelenderwijs de klanken en letters die ze op school leren. Ze worden uitgenodigd actief mee te doen. Hoe klinkt de letter, hoe ziet die eruit en waar hoor je hem?

Een mooi compleet pakket dus om thuis spelenderwijs met je kleuter aan de slag te gaan met taal!

 
Wat moet je doen om kans te maken? **DE WINACTIE IS GESLOTEN**

DE WINNAAR IS MICHAEL NOO! Ik ontvang graag via Facebook een pb met je adres!

 

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

Super leuk als je de Facebook pagina van LeesLeesLees en Uitgeverij Zwijsen liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m zaterdag 25 november 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 26 november bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres. Hoe sneller je dit doet hoe groter de kans dat je het keurig voor Pakjesavond binnen hebt.

 

Hop naar de volgende!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site SoMama. Dit is het lifestyle blog van Channa waarop je artikelen vindt over uiteenlopende onderwerpen. Vaak hele persoonlijke, over het moederschap, familie en gezondheid. Maar ook reviews van speelgoed en uitjes.

En haar motto “Live Love Laugh Every Day” vind ik prachtig! Voor deze hop heeft ze een hele mooie winactie, als je een creatieve dame in huis hebt moet je zéker meedoen!! Dus… hop snel door!

 

En last maar zeker not least: met veel dank aan Yvonne van Kidzblogger.nl voor het nemen van dit tóp-hop-initiatief!

 

Veel plezier en veel Hopgroeten!

 

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met zaterdag 25 november 2017. De winnaar meld ik op zondag 26 november 2017 onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Share

67 Comments

 1. Marieke Theloosen

  Ik doe heel graag mee met de winactie. Ben leerkracht binnen het SO en heb veel leerlingen die lezen nog erg moeilijk vinden. Niets is leuker om spelenderwijs bezig te zijn met de letters en het lezen! Zo blijven ze gemotiveerd om het wel te leren!

 2. Melissa Souidy

  Mijn dochter zit in groep 2 en is enorm leergierig!! Dit zou zo’n leuke manier zijn om met de ontluikende geletterdheid bezig te zijn!!
  Spelend leren dat is gewoon erg leuk en leerzaam.

 3. Wendy Steghuis

  Wat gaaf! Mijn zoontje van 5 heeft een abonnement op rompompom. Dat vindt hij super, hij begint echt al woordjes te lezen. Dit pakket zou een geweldige aanvulling zijn.

 4. Saskia van der Heijden

  Superleuk, als kleuterjuf en mama van een groep 2 dochter weet ik hoe belangrijk (voor)lezen en spelenderwijs met letters en cijfers omgaan is!!
  Ik zet dan ook graag mijn schoen en hoop dat ik deze surprise mag winnen 😉
  Geweldig die hop!! Ik hop hop hop mama in galop weer verder…
  Liefs van Saskia van der Heijden ❤

 5. Cindy Pater

  Oh wat leuk voor mijn kleine meid. Ze zit in groep 1 maar werkt deels al op niveau van groep 2. Waarschijnlijk stapt ze na de kerst over. Dit zou geweldig voor haar zijn

 6. Marian B

  Mijn zoontje zit ook in groep 1. Hij begint zich steeds interesse te krijgen in letters en kent er steeds meer. Dit lijkt me een leuk en leerzaam pakket voor hem, loot daarom graag mee.

 7. Bianca Fenna

  Super voor mijn dochtertje van 6 die in groepje 2 zit en enorm met de letters en klanken bezig is. Dit zou voor haar en mij echt geweldig zijn en ik denk dat haar grote zus haar ook best wil helpen als mama het even druk heeft.

 8. Alyt van der Heide

  Doe heeeel graag mee als mama Sint. Naast alle leuke speelcadeaus wil ik graag ook iets educatiefs geven. PomPom kent mijn dochter van school. Ze is nu 5 en zit in groep 2. Ze wil dolgraag leren lezen, net als haar grote zus. Dit pakket zou haar kunnen stimuLEREN. Vind dit echt een verantwoord en educatief cadeau. Waarschijnlijk krijgt ze ook de magnetische letterdoos van Rompompom. Dit zou daarbij goed aansluiten.

 9. Adriana de Ruiter

  Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’…

  Ik doe ook meteen graag mee aan deze winactie! Ik ben zelf ook gek op boeken, vooral op kinderboeken, dus ik ga je zeker volgen…

  Ik wens je een hele fijne sinterklaastijd!

 10. melissa

  Leuk voor onze 4 jarige jarno die nu ook in groep 1 zit en deze inderdaad wel kent. zo kan hij thuis ook nog lekker oefenen. ik doe graag mee en volg beide fb paginas en ook via instagram

 11. Lynn Mahieu

  Mijn meisje is nog wat klein voor dit pakketje maar ik doe wel graag mee voor mijn schoonzusje. Zij is kleuterjuf en gaat dit pakket dus heel goed kunnen gebruiken voor in de klas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.