#114. Prachtige platen: Wilde dieren+WINACTIE!

 

Dit boek misstaat niet op je eigen salontafel. Het is groot en dik (en zwaar: 1,2 kilo!!) en is prachtig vormgegeven. De platen die er in staan van de dieren zijn wat mij betreft gewoon kunstwerkjes. Echt een aanwinst voor je boekenkast. Ehhh ik bedoel natuurlijk voor de boekenkast van je kind oeps want feitelijk is het een kinderboek. De tekst die bij de meeste dieren staat, is geschreven voor kinderen vanaf een jaar of 6/7 maar je leert er zelf ook nog wat van. Ikzelf pak het boek er graag bij om in te bladeren. En mijn kleuter is ook erg onder de indruk van dat grote boek. De dieren zijn voor hem erg herkenbaar ook al zijn ze niet alledaags getekend.

Dus ja, we zijn in 1 klap fan van Dieter Braun geworden. En als het boek over wilde dieren van het ZUIDEN uitkomt staat ‘ie meteen op ons verlanglijstje!

Kortom, heb je een dierenliefhebber in huis, met dit boek zul je zeker indruk maken!!

 

Dusss haal ‘m snel of doe mee aan de winactie want van dit geweldige boek mogen we van de uitgever 1 exemplaar weggeven!

 

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?    *DE WINACTIE IS GESLOTEN*

DE WINNAAR IS BEKEND: KRISTEL GUBBELS-DAEMEN IS UIT DE ONLINE NAMENLOTER GEKOMEN. 

 

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter of Instagram!

En als je de Facebook-pagina van Fontaine Uitgevers liked natuurlijk!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 24 november 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 25 november bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

Met veel dank aan Fontaine Uitgevers voor het beschikbaar stellen van dit prachtige boek!

 

Gegevens:

Titel:       Wilde dieren van het noorden
Auteur:    Dieter Braun
ISBN:       9789059567726
Soort:      Hardcover
Pagina’s:  144
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Prijs:       € 24,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Wilde dieren van het noorden

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat vond ik eigenlijk een voorrecht want oh oh wat is dit een prachtig boek! En dat we een exemplaar mogen weggeven vind ik echt te gek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met vrijdag 24 november 2017. De winnaar tag ik op zaterdag 25 november 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Het boek wordt gratis verzonden binnen Nederland. Verzending naar België of een ander land kan inhouden dat je meerkosten moet betalen, dit hangt af van de samenwerkende partij. Indien iets zoekraakt in de post, dan is LeesLeesLees en de uitgever hiervoor niet aansprakelijk. Je hebt dan geen recht op een nieuwe zending.

Voor degenen die geen Facebook hebben… het spijt me maar dat medium is nog te belangrijk voor zowel de uitgever als mijzelf om het als voorwaarde te laten vervallen. 

 

 

Share

23 Comments

 1. Wauw dit lijkt me zo’n mooi boek. De kaft ziet er in ieder geval al super mooi uit.

  Ik volg beide pagina’s op Facebook (Lieke van Veen) en heb ook op het bericht gereageerd.
  Ik volg LeesLeesLees ook op Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)

 2. Marian B

  Mijn zoontje vindt wilde dieren erg interessant en samen boekjes lezen is ook altijd heel gezellig! Binnenkort bekijken/lezen we hopelijk uit dit zware en mooie boek!

 3. Kelly Aarts

  Wat een supermooi boek zeg! Doe daarom heel graag mee. Mijn 2 meiden zullen dit geweldig vinden. En als het dan van ze mag, zal ik het daarna meenemen naar de klas. Want als juf heb je natuurlijk ook nooit genoeg boeken!

 4. Corinne

  Graag! Ik doe heel graag mee! Een prachtboek voor mijn klein boekenverslaafde zoontje Lennon, maar zelf ga ik er vast ook van genieten. Ik volg op FB, Insta en Twitter 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.