#78. Super leuk verhaal op rijm+WINACTIE: Mijn papa is een…

Dit is een super leuk boek om te lezen met je uk, peuter of kleuter. Het is fijn gerijmd, heeft een raad-element en prachtige tekeningen.

En het verbeeldt mooi de fantasie van kinderen als hun vader een vliegtuig, olifant of krokodil is. De illustraties zitten vol grappige details en verwijzingen naar bv. sprookjes. En het slot… tja dat is erg verrassend en aandoenlijk!

Nee meer spoilers verklap ik niet. Dus… haal ‘m snel offfff doe mee aan de WINACTIE!

Want van dit geweldige boek mogen we van de uitgever 1 exemplaar weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter, Instagram of Bloglovin’!

Je kunt meedoen t/m zondag 23 april 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op maandag 24 april bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

Met veel dank aan Uitgeverij De Vier Windstreken!

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zondag 23 april 2017. De winnaar tag ik op maandag 24 april 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

** DE WINACTIE IS GESLOTEN! DE WINNAAR IS ANS STIER GEWORDEN. DANK ALLEMAAL VOOR HET MEEDOEN! **

Gegevens:

Titel: Mijn papa is een…

Auteur: Marieke van Ditshuizen

ISBN: 9789051165845

Soort: Hardcover

Pagina’s: 32

Uitgever: De Vier Windstreken

Prijs: € 14,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Mijn papa is een…

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een super leuk boek! Dus dat we er een exemplaar van mogen weggeven is helemaal te gek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

18 Comments

  1. linda post

    Heel erg leuk! Ik merk dat Fenna nu begint te genieten zodra er een boek tevoorschijn komt. Dit zou wel een erg leuk boek zijn speciaal voor Fenna en papa 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.