#276. Geweldige serie!!: De magische boomhut

 

de coolste avonturen van de magische boomhut

 

Wat een gave boeken zijn dit!! Echt van die boeken die je zelf had willen lezen vroeger 🙂

Het gaat over 2 kinderen die een magische boomhut ontdekken (let op: het eerste deel van de serie over hoe ze de hut ontdekken zit niet in dit boek maar in De Spannendste avonturen van de Magische boomhut) waarmee ze geteletransporteerd worden naar een ander land en/of een andere tijd. Daar beleven ze avonturen, maar wel voor een goed doel: in dit boek het redden van een vriendin die betoverd is.

Het is geweldig leuk geschreven en het was echt moeilijk om het boek weg te leggen. Je hebt het ondanks de vele bladzijden dan ook vlot uit waarschijnlijk.

Het zijn echt avontuurlijke verhalen en het speelt zich op verschillende plekken af waardoor je kind ook nog iets opsteekt van andere delen van de wereld (de Amazone, Japan), vroegere tijden (IJstijd) of ehm tja de Maan!

Elke bundel bestaat uit 4 avonturen die bij elkaar horen (tenminste, dat is in deze zo en ik verwacht dat van de andere bundels ook), het is dus handiger om meteen een bundel te kopen dan vier losse delen, want geloof me, je wilt meteen verder lezen.

Wij hebben de 2 andere omnibussen inmiddels besteld voor de zomervakantie, ik kan zelf ook niet wachten om erin te beginnen eerlijk gezegd haha. En ik hoop dat de uitgever ook de andere delen laat vertalen, want als je op de Amerikaanse site kijkt dan heeft de schrijfster nog veeel meer boeken geschreven!

 

GEGEVENS:

de coolste avonturen van de magische boomhutTitel:       De coolste avonturen van de magische boomhut

Auteur:    Mary Pope Osborne

ISBN:       9789044748765

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  240

Uitgever: Deltas

Prijs:       € 6,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: De coolste avonturen van de Magische Boomhut

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik super graag want het is zo’n tof boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.