JAAAA! Het is tijd voor de Boekenweek Bloghop! Mét WINACTIE natuurlijk!!

boekenweek bloghop
WELKOM OP DE BOEKENWEEK BLOGHOP2020!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl of reistipsmetkids.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

WANT EVEN EEN KORTE UITLEG: WAT IS EEN BLOGHOP?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Fleur van Mamasliefste.nl naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan snel verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Op de site van Fleur, een echte meiden-moeder van 2 dames van 7 & 11 jaar, vind je artikelen over haar moederschap en reviews van haar favoriete producten, leuke gadgets en gezellige uitjes voor het hele gezin. En… ze publiceert elke week een overzicht van alle Winacties in Bloggersland, super handig!! Dank Fleur voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar Thuisleven.com, het blog van Linda & Miranda en een aantal gastbloggers dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt er dan ook alles vinden over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. En met het grote aantal kinderen binnen de gezinnen van de bloggers wijden ze ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Zij verwijzen jou weer door naar een volgende blog.

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LEESLEESLEES

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0 tot ca. 8/9 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd -> inmiddels zijn we bij de eerste leesboeken en A-boeken beland. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog 4 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online. Dus hou je van voorlezen of samenlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

WAT KUN JE WINNEN?
De 85e Boekenweek (7 t/m 15 maart) staat in het teken van de Rebellen en Dwarsdenkers! Een super leuk thema en voor deze bloghop heb ik dan ook uiteraard toepasselijke kinderboeken die je kunt winnen!! Dankzij wederom een super toffe samenwerking met Uitgeverij Zwijsen, dé specialist in leren! In hun collectie zit een hele leuke serie die mooi in het thema past: AVI-lezen met Paul van Loon (die we uiteraard o.a. kennen van Dolfje Weerwolfje en de Griezelbus): het zijn  spannende boeken voor beginnende lezers (4-8 jaar).

En super tof, wij mogen 2 rebelse boeken uit die serie weggeven voor deze winactie!

Allereerst een boek vol grappige en herkenbare versjes, speciaal voor beginnende lezers:

wat doen we met de juf

Titel:        Wat doen we met de juf? (AVI niveau M3)

Auteur:     Paul van Loon

ISBN:        9789048735549

Soort:       Paperback

Prijs:        € 8,99

Pagina’s:   32

Uitgever:  Zwijsen Uitgeverij

 

En een spannende AVI-strip voor beginnende lezers:

echte boeven

Titel:        Echte boeven?  (AVI niveau E3)

Auteur:     Paul van Loon

ISBN:        9789048735556

Soort:       Hardcover

Prijs:        € 10,50

Pagina’s:   32

Uitgever:  Zwijsen Uitgeverij

 

Lijken deze boeken je wat en wil je kans maken om ze te winnen? Lees dan verder wat je moet doen!

Wat moet je doen om kans te maken? ** DE WINACTIE IS GESLOTEN!! **

Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen. That’s it!

Extra leuk natuurlijk als je de Facebook pagina van LeesLeesLees en Uitgeverij Zwijsen liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m zondag 15 maart 2020, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op maandag 16 maart bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook of de site met je adres.

DE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR IS BEKEND!

GEFELICITEERD KRISTEL, JOUW NAAM KWAM UIT DE ONLINE LOTING. Ik ontvang graag je adresgegevens in een pb op Facebook of via de site!

Alle andere deelnemers heel erg bedankt voor het meedoen!!

 

HOP NAAR DE VOLGENDE!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar Thuisleven.com, het blog van Linda & Miranda en een aantal gastbloggers dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt er dan ook alles vinden over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. En met het grote aantal kinderen binnen de gezinnen van de bloggers wijden ze ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Bij hen is natuurlijk ook een super leuke winactie dus… hop snel door!

Met veel dank aan Amanda van KiDDoWz.net en Esmée van Website4mama.nl voor het organiseren van de hop!

Veel plezier en veel Hopgroeten!

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met zondag 15 maart 2020. De winnaar meld ik op maandag 16 maart 2020 onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

 

Share

35 Comments

 1. Linda de Bode

  Dat komt even goed uit, onze jongste moet haar AVI bijspijkeren. Ze leest graag maar loopt toch achter in AVI. Deze boeken zouden haar zeker aanspreken om nog meer leeskilometers te maken

 2. Heidie

  Boeken van Paul van Loon vallen hier erg in de smaak. Mijn dochter zal het boek over “echte boeven” zeker weten spannend vinden dus daar waag ik een kansje voor

 3. Majonne Twigt

  Wat een leuke boeken voor kinderen die niet graag lezen, door hen iets anders aan te bieden dan een verhaal ontdekken ze de lol van lezen misschien wel.

 4. Anouk

  Ik doe graag mee met deze actie voor mijn collega’s van groep 3. Ik weet zeker dat de kinderen deze boeken top gaan vinden! In mijn groep worden ook Avi strips gelezen tijdens het mandjes lezen. De kinderen zijn er weg van.

 5. Nienke TSchroots

  Deze actie is perfect voor onze kleuter die een paar weken terug spontaan zelf begon te lezen. Hij luisterde al een tijdje vol aandacht mee als de oudste ‘s avonds een kwartiertje voorleest uit Foeksia of Dolfje Weerwolfje maar we wisten niet dat er op beginnersniveau ook boeken van Paul van Loon waren. Morgen meteen naar de bieb én heel hard duimen dat wij deze actie winnen 😃

 6. Marian B

  Wat leuk zo’n boekenweek bloghop. Leesstimulatie is erg belangrijk, daarom doe ik graag mee voor mijn zoontje die in groep 3 zit. Tot nu toe vindt hij (samen) lezen erg leuk.

 7. Jikke

  Ik vind die avi-strips echt zo geweldig! Veel kinderen lezen liever strips, maar die zijn er vaak niet voor de laagste avi-niveaus. Gelukkig komt dat steeds meer.
  Ik doe dus ook graag mee met deze winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.