#258. Lief!: Kan ik er ook nog bij?

 

kan ik er ook nog bij

 

Dit is een prachtig ‘stapelverhaal’ geïnspireerd op een Russisch Sprookje. Het gaat over een want waar steeds meer dieren graag in kruipen om warm te blijven. De prachtige sfeervolle winterse tekeningen dragen echt goed bij aan de sfeer van het lieve verhaal. In 2019 is al de negende druk uitgekomen dus dat wil wel wat zeggen over de populariteit.

Wij hebben er ook van genoten, al fronste mijn zoontje wel even zijn wenkbrauwen toen ook een zwijn en een beer warmte zochten in de want 😉

 

GEGEVENS:

kan ik er ook nog bijTitel:      Kan ik er ook nog bij?

Auteur:   Loek Koopmans

ISBN:       9789062384402

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  25

Uitgever: Christofoor

Prijs:        € 14,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Kan ik er ook nog bij?

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik van de uitgever om over te schrijven. Dat deed ik graag want het is een lief boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.