#232. Met Super Winactie! Driehoek – Vierkant – Cirkel!

 

vormentrilogie

 

In de zomermaanden zijn er ruim 20 blogs verschenen die al langgg op de planning stonden maar steeds in de wacht bleven staan. Stilletjes zijn we toen het 200e blog gepasseerd. Maar… dat Super Heuglijke Feit moet natuurlijk wel degelijk Gevierd worden!!!

Dus… ik ging nadenken, wat zijn nou de boeken waar ik het meest van hield de afgelopen tijd? En tja, ik kwam uit bij 3 pareltjes die een beetje bij elkaar horen, en die ik dankzij de enorme gulle uitgever Gottmer Kinderboeken mag weggeven aan een gelukkige winnaar!

Het gaat om:  Vierkant én Cirkel

Mijn liefde voor deze boeken begon bij DRIEHOEK. Want ohoh wat hebben mijn kleuter en ik enorm gelachen om dit boek. Driehoek die een grapje uithaalt met Vierkant en wat daar vervolgens allemaal door gebeurt. Ik heb vooral bewondering voor de manier waarop de illustrator de vormen gezichtsuitdrukkingen geeft door de manier waarop de ogen getekend zijn. Echt knap gedaan. Verder zijn er veel geinige details verwerkt in de tekeningen.

Vervolgens was daar het boek VIERKANT

En die is ook weer heel tof. Dit keer heeft Vierkant dus de hoofdrol, samen met Cirkel. Vierkant maakt op verzoek van Cirkel een beeld van hem dat goed moet lijken. Dat lukt Vierkant totaal niet maar tóch is Cirkel heeeel erg tevreden en onder de indruk van hoe goed het lijkt. Hoe dat zit… tja wil ik eigenlijk niet verklappen 🙂 Mijn kleuter vond ‘m wederom ge-wel-dig. En ikzelf heb er dus ook weer om zitten grinniken. De zinsopbouw is zo leuk waardoor je het erg leuk kunt voorlezen. En tja, die ogen hè, hoe doet die illustrator het toch door alleen door de ogen zo veel verschillen in emoties weer te geven?!

En net voor de zomer viel het boek CIRKEL op de mat.

Ook weer een super leuk verhaal, dit keer met alledrie de vormen in een glansrol 🙂 Ze spelen verstoppertje bij de waterval van Cirkel. Maar Driehoek verstopt zich, tegen de regels in, achter de waterval. Als Cirkel ‘m gaat zoeken komen ze nóg een vorm tegen, maar welke is dat toch?

Dit is de meest spannende titel van de vormentrilogie en mijn kleuter kroop wel erg dicht tegen me aan bij de stukjes in de donkere grot achter de waterval… Het is wederom heerlijk voorlezen, continue grinniken en smullen van de tekeningen!

En… de trilogie is dus te winnen!

Wat moet je doen om kans te maken? ** DE WINACTIE IS GESLOTEN **
– Laat in een reactie hieronder én onder het bijbehorende bericht op Facebook weten voor wie je de boeken graag wilt winnen
– Like de Facebook-pagina van Uitgeverij Gottmer
– Like de Facebook pagina van LeesLeesLees
Verder is het altijd super leuk natuurlijk als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 13 september 2019, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 14 september bekend maken onder het bericht op Facebook en in dit blogbericht. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook of de site met je adres.

DE WINNAAR IS BEKEND: EMMY GEFELICITEERD, JOUW NAAM KWAM UIT DE ONLINE NAAMLOTER! Stuur je ons een pb met je adres?

Met super veel dank dus aan de uitgever Gottmer voor het beschikbaar stellen van deze boeken!!

Wil je een van de boeken bestellen, dan zijn hier de

GEGEVENS:

vormentrilogie

Titel: Driehoek / Vierkant /  Cirkel

Auteur:  Mac Barnett &Jon Klassen

ISBN: 9789025767464 / 9789025768881 / 9789025770730

Soort: Hardcover

Uitgever: Gottmer

Pagina’s: 48

Prijs: € 14,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Driehoek, Vierkant of Cirkel

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met vrijdag 13 september 2019. De namen van de winnaars meld ik op zaterdag 14 september onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor overige info over voorwaarden kijk je in de disclaimer.

Share

31 Comments

 1. Iris de Ruiter

  Graag doe ik mee met deze leuke actie voor de Voorleesexpress Den Haag. Ik beheer onze mini bibliotheek daar en weet zeker dat deze vormenboekjes geleend gaan worden en veel kinderen daardoor plezier gaan hebben van deze boekjes.

 2. Lipslips Leesspin

  Gefeliciteerd met het stilletjes passeren van jullie 200ste blog…wat een geweldige win-actie. Ik heb deze al heel vaak zien liggen en hun aanblik blijft hangen. Het lijkt me fantastisch om ze te lezen, voorlezen en te leren kennen…🕷🕸📚

 3. Anniek

  Ik ben helemaal enthousiast geworden door je tekst en ze zien er ook nog eens geweldig uit. Ik doe dus graag mee en hoop het boekje of met dochterlief te lezen of cadeau te doen aan mijn broertje die een deze dagen zijn eerste kindje krijgt. Duimen!

 4. Geja

  Wat superleuk! Ik zou deze trilogie heel graag voor mijzelf winnen. Ik studeer dit jaar af als leerkracht basisonderwijs en heb nu mijn eigen kleuterklas. Hoe tof als ik deze boekjes met ‘mijn’ kleuters mag lezen!

 5. Debby

  Wat zou dat leuk zijn voor onze kleindochter Julia van 3 jaar. Met 2 grote broers en 2 grote zussen krijgt zij maar heel zelden een ‘eigen’ nieuw boek omdat er al zoveel boeken voor peuters in huis zijn.

 6. Eline

  Wat een mooie actie! Ik zou de boeken graag willen winnen voor de kinderen in mijn klas. Vormen blijven voor sommige kinderen lastig en op zo’n speelse manier gaat het vast een beetje beter!

 7. Michelle Heemskerk

  Als voorleescoördinator zorg ik ervoor dat de kinderen op ons kinderdagverblijf altijd mooie, leuke en leerzame boeken voorhanden hebben. Deze boeken zouden heel mooi in onze biebkast staan! Ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.