#189. Ohoh wat een lol: Wasco weet er nog eentje

 

wasco weet er nog eentje

 

Toen ik de aankondiging van dit boekje zag twijfelde ik even of het al geschikt zou zijn voor onze 5,5 jarige. Maar toen we 1 mopje hadden gelezen was de twijfel weg. Mijn kleuter smult van de mopjes en grapjes van Wasco. Oké sommigen moet je even uitleggen maar vervolgens zie je als het kwartje valt twinkelende oogjes en schatert hij er alsnog om. Sinds we het boekje in huis hebben worden wij en anderen dan ook getrakteerd op mopjes. Zo waren we laatst bij de osteopaat en gedurende de tijd dat hij op de behandeltafel lag kwam bijna het hele boekje voorbij, inclusief de uitleg van de clou zoals wij hem ook hadden verteld. De osteopaat wist er ook nog een paar dus dat werd een vrolijke behandelsessie. Laatst bij de bakker werd mijn partner ook geconfronteerd met een grapje van Wasco… toen onze kleuter van de bakker een koekje kreeg zei hij niet netjes ‘dankuwel’ maar ‘mag ik er nog één alstublieft?’, dank Wasco 🙂

Kortom een erg grappig boekje voor kinderen tot een jaar of 8 denk ik. Overigens heb ik zelf ook smakelijk gelachen om een aantal mopjes die ik nog niet kende.

 

GEGEVENS:

wasco weet er nog eentjeTitel:     Wasco weet er nog eentje

Auteur:  Milja Praagman

ISBN:      9789025770938

Soort:     Hardcover

Uitgever: Gottmer

Pagina’s: 72

Prijs:      € 9,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Wasco weet er nog eentje

 

Disclaimer: dit boek kreeg ik van de uitgever om over te schrijven. Dat deed ik graag want het is een erg grappig boekje! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.