#188. Prachtig weer: Het Vrolijke Vogel boek

 

 

Wie mijn blogs al langer leest weet dat we enorm fan zijn van Yuval Zommer. Zijn boeken maken echt hebberig; heb je er 1 dan wil je beslist ook de volgende uit de serie. En de volgende. Dit boek is de 4e uit een hele mooie reeks dierenboeken dus tja, uiteraard stond die meteen op ons verlanglijstje.

En zoals altijd is het weer een schot in de roos. Het is een boek waar je kind heerlijk zelf in kan bladeren om te smullen van de tekeningen. En samen kun je er uren in lezen en de zoekopdrachten doen. Het gaat niet alleen over de verschillende soorten vogels maar ook bv. over hoe je vogels kunt helpen, wat ze graag eten, waarom ze na de zomer vertrekken en hoe ze nestelen. En je leest natuurlijk weer bijzondere feitjes zoals dat de kolibrie de enige vogel is die achteruit kan vliegen, dat de papegaaiduiker niet erg goed is in landen en dat de ekster stemmen van mensen kan nadoen!

Kortom, weer een aanwinst voor de boekenkast!

 

GEGEVENS:

Titel:      Het Vrolijke Vogel boek

Auteur:   Yuval Zommer

ISBN:       9789047710929

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  64

Uitgever: Lemniscaat

Prijs:       € 16,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Het Vrolijke Vogel Boek

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is ook nu weer een erg leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.