#182. Prachtig weetjesboek: Overal zijn vissen

 

Overal zijn vissen

 

Al een hele poos zijn we fan van de schrijver/illustrator Britta Teckentrup. Haar manier van tekenen en verhalen vertellen vinden zowel mijn zoontje als ik erg leuk. De boeken zijn altijd mooi vormgegeven en dat is bij deze al helemaal zo. De voorkant heeft een beetje reliëf en zelfs goudkleurige elementen. En de tekeningen van de verschillende soorten vissen zijn ook weer boeiend om naar te kijken en op de platen is van alles te ontdekken.

Je leert al lezende enorm veel over vissen; niet alleen over de verschillende soorten maar ook hoe een vis er van binnen uit ziet, hoe de voedselketen in elkaar zit, welke trucjes sommigen hebben om te overleven en de relatie tussen vis en mens.

Echt een aanrader om samen te lezen, vanaf kleuterleeftijd tot zeker een jaar of 9. Enne de verschillende weetjes zijn zó inzetbaar om een spreekbeurt op te leuken 🙂

 

GEGEVENS:

Overal zijn vissenTitel:       Overal zijn vissen
Auteur:    Britta Teckentrup
ISBN:       9789059569164

Soort:      Hardcover
Pagina’s:  32
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Prijs:       € 17,00

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier:Overal zijn vissen

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want het is een heel mooi en interessant boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.