#177. Handig: klokkijken en veters strikken

 

 

Twee hele handige boekjes mochten we testen!

Allereerst het boekje Ik kan al klokkijken. Dit is een dik kartonboek met een klokje in het midden waarbij je aan de wijzers kunt draaien. Je volgt de dag die konijn doorloopt en verzet steeds de klok. Op elke pagina staan lieve tekeningen en bij de plaatjes staan woorden om te benoemen. Het is een erg leuk boekje en mijn kleuter vindt het draaien aan de wijzers erg interessant. Het is een heel handig boekje als je aan de slag wilt met leren klokkijken!

Ook kregen we het boekje Ik kan al veterstrikken. Hierin leer je stap voor stap veterstrikken met een uitneembaar schoentje. Konijn geeft aan hoe het moet en doet het voor met zijn oren. Mijn zoontje vond het nog wel lastig maar vond het erg leuk om te proberen. Het zal nog wel een poosje oefenen worden voordat ‘ie op mag voor zijn strikdiploma 😉

 

GEGEVENS:

Titel:       Klokkijken / Veterstrikken

Auteur:    Sylvia Takken (ill.)

ISBN:        9789463334877 / 9789463334860

Soort:      Kartonboek

Pagina’s:  10

Uitgever: Image Books

Prijs:        € 8,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Ik kan al klokkijken en Ik kan al veterstrikken.

 

Disclaimer: Deze boekjes kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want ze zijn erg leuk en praktisch! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.