#167. Prachtig: Bijzondere keus, meneer de reus!

 

 

In een maand tijd hadden we heel toevallig 2 boeken in huis waarin -de door ons toen nog onontdekte- Job van Gelder de illustraties heeft gemaakt. En van beide boeken zijn zowel mijn kleuter als ik echt instant-fan geworden. Ik ben Job ook gaan volgen op Instagram want dan kan ik mooi zien wanneer er weer iets nieuws van zijn hand verschijnt. Want wat zijn de tekeningen prachtig! Er valt zo veel op te zien en ontdekken, het is echt genieten. Over een paar weken verschijnt het blog van de andere titel, nu is eerst Bijzondere keus, meneer de reus! aan de beurt.

Het is allereerst een erg vindingrijk verhaal over een reus die komt eten in het restaurant en tegen alle verwachtingen in maar bijzonder weinig bestelt. Maar dan blijkt waar hij eigenlijk voor komt… Tja meer wil ik eigenlijk niet zeggen over het verhaal, het is te grappig om te verklappen.

Mijn kleuter was er erg door geboeid en kijkt erg graag naar de prachtige platen. En ik, idem. En uit de mond van zowel de kleuter als papa of mama klinkt de laatste tijd wel erg vaak de uitspraak uit het boek: “uitstekende keus, meneer de reus!”

Kortom: dikke vette aanrader!!

 

GEGEVENS:

Titel:       Bijzondere keus, meneer de reus!

Auteur:    Erik van Os, Elle van Lieshout & Job van Gelder

ISBN:        9789047626060

Soort:      Hardcover

Uitgever: Rubinstein

Pagina’s:  36

Prijs:        € 14,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Bijzondere keus, meneer de reus!

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een geweldig leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.