#153. Vindingrijk en grappig: Wil je me voorlezen?

 

 

Als je kind klaar is om te luisteren naar iets langere verhaaltjes zonder op elke pagina heel veel illustraties te zien dan is dit boek echt een aanrader. Wij zijn er mee begonnen toen onze kleuter bijna 5 werd en hij vindt het fantastisch. Want allereerst is daar DE draaischijf…

Voorop het boek zit een draaischijf die kan wijzen naar verschillende plaatjes. Dat plaatje hoort dan weer bij een verhaal. Dat zijn er 15 in totaal, geschreven en geïllustreerd door bekende namen zoals Harmen van Straaten, Tamara Bos, Rindert Kromhout, Annet Schaap, Thé Tjong-Khing, Lydia Rood, Rick de Haas en vele anderen.

En de titels ohoh daar had mijn kleuter wel oren naar: zo is daar bijvoorbeeld Friet met slagroom, Drakensnot met tumtummetjes, Avontuur in de nacht en De hik of de kieteldood… Er zit veel humor in en sommige verhalen zijn wat absurdistisch, zelfs voor een kleuter 😉

Er zitten wat langere verhalen bij, die we verdelen over 2 avonden voor het slapen gaan.

De uitgave valt verder ook op door het mooie en iets dikkere papier.

Sinds het boek in huis wordt het boek er elke avond bij gepakt. Soms wordt de wijzer van de draaischijf een handje geholpen zodat die op het juiste verhaal uitkomt… maar even vaak laat mijn zoontje zich verrassen.

Dus… ben je nog op zoek naar een afwisselende bundel verhalen met een leuke touch, dan is dit boek zeker een aanrader!!

 

GEGEVENS:

Titel: Wil je me voorlezen?

Auteur: Diversen

ISBN: 97890025875053

Soort: Hardcover

Pagina’s: 117

Uitgever: Witte Leeuw

Prijs: € 12,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Wil je me voorlezen?

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik heel graag want het is een super leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.