#152. Vol weetjes en flapjes: Kleine onderzoekers: Dinosauriërs

 

 

Mijn zoontje is al een hele poos gek op alles wat te maken heeft met dino’s. Hij heeft er dan ook al veel boeken over ‘gelezen’. Dit is wel een extra leuk exemplaar want behalve allerlei zeer toegankelijk geschreven weetjes heeft het dikke kartonboek ruim 30 flapjes, en die doen het altijd goed natuurlijk.

De tekeningen van de dino’s zijn, op wat indrukwekkende tandenrijen na, wel vriendelijk te noemen dus ook geschikt voor kleinere kinderen. Naast de verschillende tijdperken en dino-soorten staat er ook het einde van het dino-tijdperk in, net als hoe fossielen ontstaan en welke planten en dieren er uit die tijd nu nog steeds op aarde zijn.

Kortom, een mooie toevoeging aan de collectie voor elke kleine dino-liefhebber!

Het boek hoort bij de serie Kleine onderzoekers, speciaal voor nieuwsgierige jonge kinderen. Andere boeken in de serie gaan over bv. dieren, voertuigen en insecten.

 

GEGEVENS:

Titel:      Dinosauriërs

Auteur:   Ruth Martin

ISBN:       9789025769512

Soort:      Kartonboek

Uitgever: Gottmer

Pagina’s:  18

Prijs:        € 10,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Dinosauriërs

 

Dit boek kreeg ik van de uitgever om over te schrijven. Dat deed ik graag want het is een erg leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.