#132. Best moeilijk!: Zoek de streep + WINACTIE

 

 

Wat zijn er toch leuke boeken op de markt. Niet alleen prentenboeken met een verhaal maar ook boeken waar je je leuk even mee kan vermaken op een ander vlak: zoekboeken en puzzelboeken bijvoorbeeld.

Toen deze op de mat viel was ik echt nieuwsgierig. Want ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten: elke keer een streep zoeken? Maar ohoh wat een super leuk boek is dit zeg! Samen met mijn kleuter hebben we gezocht en gepuzzeld, op zoek naar een paarse, gele, groene of anders gekleurde streep. En nee, dat is beslist niet makkelijk!! Want je moet o.a. schuiven, draaien, optillen en omklappen om er achter te komen waar de strepen in vredesnaam verstopt zijn! Dus we waren ook erg trots dat het na veel proberen en nog eens proberen toch bij allemaal gelukt is!

Toen papa thuis kwam werd hem meteen het boek in hadden gedrukt door mijn kleuter: zoeken, papa!! Onder gegrinnik van de kleuter natuurlijk als papa het niet meteen door had. En toen een paar dagen later opa binnen stapte werd ook zijn puzzelvermogen getest 🙂

Groot en klein vindt het dus verrassend leuk want het is echt niet zo 1-2-3 opgelost.

Omdat het zo enorm in de smaak valt in dit huis heb ik de uitgever gevraagd of ik er een winactie mee kon doen, en jawel! Fontaine uitgevers wilde graag een exemplaar beschikbaar stellen!

 
Wat moet je doen om kans te maken? 
– Laat in een reactie hieronder én onder het Facebook-bericht weten dat je mee wilt doen
– Like de Facebook-pagina van Fontaine Uitgevers
– Like de Facebook pagina van LeesLeesLees 
Verder is het altijd super leuk natuurlijk als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!
 

Je kunt meedoen t/m zaterdag 21 april 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zondag 22 april bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

 

*** DE WINACTIE IS GESLOTEN! Uit de online naamloter kwam Linda R als winnaar! Stuur je je adres even in een pb op facebook? Aan alle anderen weer dank voor het meedoen!!***

 

Titel:       Zoek de streep
Auteur:    Andy Mansfield
ISBN:       9789059568334
Soort:      Hardcover
Pagina’s:  12
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Prijs:       € 12,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Zoek de streep

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want het is een bijzonder puzzelboek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met zaterdag 21 april 2018. De winnaar meld ik op zondag 22 april onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor overige info over voorwaarden kijk je in de disclaimer.

 

 

Share

23 Comments

  1. Marike

    Wat gaaf!!!! Daar zullen onze heren zich heel goed mee kunnen vermaken! De oudste is druk bezig met woordzoekers en de jongste wel nu ook heel graag puzzelen!

  2. Janet

    Wat zou dit boek gaaf zijn voor onze leergierige kleuter!! Ze mag graag puzzelen, maar als het te makkelijk is verliest ze snel haar interesse. Ik ben erg benieuwd hoe het bij dit boek zou zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.