#98. Het leukste pop up boek al voor baby’s: Karel het Kuiken

Dit pop-up boek is ge-wel-dig. Ik zag ‘m voor het eerst in het Spaans, toen ik in Latijns-Amerika in een kinderbieb werkte. Toen was ik er al weg van. Groot was dan ook mijn vreugde toen ik het boek een paar jaar geleden ook in het Nederlands voorbij zag komen! Uiteraard MOEST ik ‘m hebben voor mijn toen nog baby. En ook hij was dol op het boek, we hebben het enorm vaak gelezen.

Het is echt het leukste pop-up boek dat ik ken voor baby’s en ukken. Enne, mijn sinds vandaag 4-jarige kleuter vindt het ook nog altijd leuk om er in te bladeren!

Gegevens:

Titel: Karel het Kuiken

Auteur: Nick Denchfield

ISBN: 9789463130752

Soort: Hardcover – pop up

Pagina’s: 14

Uitgever: Memphis Belle

Prijs: € 10,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Karel het Kuiken

 

 

Share

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.