#95. Geluiden & emancipatie: Op de bouwplaats

Het boek viel op de mat en een uur later hadden we het al vijf keer gelezen. En alle geluiden tig keer gedaan. De geluiden in dit boek zijn dan ook indrukwekkend voor onze bijna-kleuter. Best realistisch in mijn ogen al weet ik er niet het fijne van ;-). Er komen geluiden voorbij van de kiepwagen, de wals, de graafmachine en de bulldozer. En op het laatst is er een mix gemaakt waarbij je moet raden welke machine het geluid maakt. Erg uitdagend voor de kleintjes!

Wat ik zelf erg leuk vond was dat de helft van de bestuurders een vrouw was. Hopelijk vindt de volgende generatie dat niks aparts 😉

Dus een erg leuk geluidenboek, geschikt voor ukken vanaf een jaar of 1,5-2 denk ik, afhankelijk van hoe je kind gewend is aan ‘straatgeluiden’.

Gegevens:

Titel: Wat hoor ik daar? Op de bouwplaats

Auteur: Carlos Ballesteros

ISBN: 9789002264498

Soort: Kartonboekje met gelluidknopjes

Pagina’s: 10

Uitgever: WPG Uitgevers

Prijs: € 12,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Wat hoor ik daar? Op de bouwplaats

 

Disclaimer: Dit geluidenboek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een super leuk boekje! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.