# 58: Familietrekjes… : Mijn oma is een ooievaar

mijn-oma-is-een-ooievaar

Ohoh wat heeft mijn peuter genoten van de tekeningen van dit boek, er valt ook veel op te zien.

En wat moest hij enorm grinniken om de gekke namen van de dieren. Want tja, hoe heet je vader als opa een krokodil was en oma een ooievaar…. maar natuurlijk, een KROKOVAAR! En zo komen nog wat familieleden voorbij.

Ik vind het vooral een leuke manier om uit te leggen hoe het werkt als je familie bent van elkaar. Voor een peuter nog wat lastig maar het wordt zo wel wat duidelijker!

Het boek is heerlijk groot en van dik karton, dus in kinderhanden helemaal veilig!

Gegevens:

mijn-oma-is-een-ooievaarTitel: Mijn oma is een ooievaar

Auteur: Alice hoogstad

ISBN: 9789047707912

Pagina’s: 32

Soort: Kartonboek

Uitgever: Lemniscaat

Prijs: € 16,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Mijn oma is een ooievaar

 

Share

2 Comments

  1. Wat een superleuk blog dit, als juf EN mama van 2 jonge kids, super! Lijkt me trouwens ook een heel gaaf boek, mijn oma is een ooievaar. Misschien kan ‘ie er nog net bij voor 5 december. 🙂

    1. nou dank je wel voor het compliment *bloos* leuk om te horen! En ja dit boek is echt een aanwinst, zeker om zijn formaat maar ook door alles wat er te zien is. en de tekst… tja ook super grappig. Afijn, ik schreef al dat het een aanrader is natuurlijk haha. Fijne sinterklaas alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.