#9. Een prachtig vormgegeven kijk-je-ogen-uit-boek: Bij de neus genomen


Ooooh dat belooft wat als ik het boek uit het plastic haal.
Geïnstalleerd met mijn peuter op schoot beginnen we eerst maar eens bij de voorkant. Wow, goudrandjes, mooie uitsnedes waardoor doorkijkjes ontstaan en je direct nieuwsgierig wordt. 
We bladeren voorzichtig verder, wat ook zeker moet want het is behalve prachtig ook kwetsbaar, ondanks de dikte van het papier. Bij elke pagina blijven we lang hangen, want jee wat is er veel te ontdekken. Ik grinnik om grapjes, vanaf mijn schoot wordt gewezen naar andere grapjes.  Kortom ook voor de grote lezers is het een plezier om door te bladeren. Er worden weinig woorden gebruikt en dat vind ik wel leuk, laat de plaatjes maar voor zich spreken. En de allerlaatste pagina is echt geestig vind ik maar ik zal de clou niet verklappen. Het boek is overigens gebaseerd op een verhaal van Kipling.

En wat een werk zit er in dit boek! Dat blijkt ook wel als je het ‘making of’ filmpje bekijkt, echt petje af en leuk om te zien!! Klik hier voor het filmpje!

Het is dus een heel bijzonder kijkboek en werkelijk prachtig vormgegeven. Een mooie toevoeging voor op de salontafel en beslist mooi om cadeau te geven!

PS. Op de een of andere manier verwachtte ik een groot dik boek toen ik het bestelde, maar wat nu op de kast prijkt is net geen A4 formaat en paste prima door de brievenbus.

Titel:       Bij de neus genomen
Auteur:    Loes Riphagen

ISBN:        9789026138423

Soort:      Hardcover

Pagina’s:   48

Uitgever: De Fontein

Prijs:       € 22,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of bestel online via deze link:Bestel bij Bol.com: Bij de neus genomenShare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.