#4. Een boek voor de aller-allerkleinsten: Mmm, lekker!

Toen ik bij de bibliotheek werkzaam was verscheen er zeer geregeld een nieuw onderzoek op mijn bureau waarin werd aangetoond hoe belangrijk voorlezen was, en dat je vooral al moest starten vanaf de babytijd.
Als kersverse moeder werd ik dan weer getriggerd en ik toog nog maar weer eens naar de boekhandel voor een boek dat geschikt was voor een baby van bijna een half jaar.
Mij werd het kartonboekje “Mmm, lekker” aangeraden en meteen toen ik het inkeek moest ik grinniken om de vrolijke plaatjes en de uitgesneden pagina’s, echt leuk gedaan.
We waren in die tijd ook begonnen met babygebaren en dit boekje konden we daar ook nog perfect bij gebruiken.
Het werd een regelrechte hit bij mijn zoon, het boek heeft ie bijna tot versletens toe ingekeken en heb ik bijna tot vervelens toe (nee hoor) voorgelezen!
Hij is nu met een beetje pijn in mijn hart toch nog voor een 2e (en vermoedelijk laatste gezien de staat van het boek haha) ronde naar ons kersverse nichtje gegaan, ik had ‘m bijna gehouden als aandenken voor later “dit was je eerste lievelingsboek” maar ja, of hij dat nou zo bijzonder vindt over pak ‘m beet een jaar of twintig…
Anyway.
Ben je dus op zoek naar een geschikt boek voor hele kleintjes, je hebt ‘m bij deze gevonden :-)!

Titel:        Mmm, lekker!

Auteur:    Yusuke Yonezu

ISBN:        9789051163094

Soort:      Kartonboekje

Pagina’s:  18

Uitgever:  De Vier Windstreken

Prijs:        € 9,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Bestel via Bol.com: Mmm, lekker!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.