#269. Must have voor elke outdoor-liefhebber!!: Het geheime boek van de ontdekkingsreiziger

 

het geheime boek van de ontdekkingsreiziger

 

De schrijver van dit bijzondere boek is onbekend. De aantekeningen, tekeningen, verhalen en overlevings-tips die er in staan zijn gevonden in een verroest kistje dat iemand vond bij een schuilhut diep in de Amazone, achtergelaten dus door een nog altijd onbekende avonturier. Het duurde jaren voordat alles dusdanig gerestaureerd was dat het uitgegeven kon worden. Uitgevers konden op een veiling bieden op de rechten en uiteindelijk was het een Engelse uitgever die de rechten won. In Nederland was er ook veel interesse en kreeg Lemniscaat uiteindelijk de vertaalrechten, vanwege hun bijzondere uitgaven onder het label Lemniscaat Natuurlijk.

En wow wat een geweldig mooie uitgave is het geworden! Een dik boek gedrukt op mooi papier, met prachtige kleuren en de omslag heeft goudkleurige versiersels wat het nog mooier maakt. Het staat werkelijk bómvol tips voor survival, hiken, wildkamperen, vlotten en hutten bouwen, knopen leggen, etc.

Het is echt een prachtcadeau voor iedereen van 10 jaar en ouder die houdt van avontuur, survival, hiken en op ontdekkingsreis gaan. Tussen alle tips door staan prachtige illustraties en verhalen over wat de reiziger heeft beleefd, en dat is nogal wat!

Een must have voor in de collectie van elke Scoutinggroep, buiten-BSO, natuurcamping en outdoor-vereniging!

En voor thuis is het ook echt een parel voor in de boekenkast (of beter nog, op de salontafel)!!

 

GEGEVENS:

het geheime boek van de ontdekkingsreizigerTitel:      Het geheime boek van de ontdekkingsreiziger

Auteur:   Teddy Keen (samensteller)

ISBN:       9789047711391

Soort:      Hardcover

Pagina’s:  192

Uitgever: Lemniscaat

Prijs:       € 24,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor Het geheime boek van de ontdekkingsreiziger

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een enórm bijzonder boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.