# 216. Het is maar een spelletje!: Dit is MIJN honing!

 

dit is mijn honing!

 

Nounou dacht ik tijdens de 1e keer voorlezen, benieuwd waar dit heen leidt. Want het is toch best een beetje een spannend boek voor een peuter. Gelukkig draait dat plots als een blad aan een boom om en wordt het ineens een heel luchtig verhaal. Een super leuk effect en ook echt net op tijd, want mijn -toendertijd nog- peuter kroop bijna achter me weg zo spannend vond hij het!

De tekeningen zijn weer super leuk, we kennen de illustrator Tim Warnes van “Gevaarlijk” en “Pas op! Afblijven!”

Kortom een heerlijk boek om voor te lezen, keer op keer, want het was een van de favorieten van mijn zoontje!

 

GEGEVENS:

dit is mijn honing!Titel: Dit is MIJN honing!

Auteur: Jane Chapman & Tim Warnes

ISBN: 9789048307258

Soort: Hardcover

Uitgever: Veltman

Pagina’s: 26

Prijs: € 12,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Dit is MIJN honing!

 

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.