#195. Erg grappig en boeiend, zonder plaatjes!: Voorleesgedichten

 

voorleesgedichten

 

Dit boek met voorleesgedichten over Lionel de leeuw, Eefje eekhoorn, Willy wezel, de Visjes en Peter panda is een grote hit bij onze bijna-zes-jarige. En dat was bijna niet het geval… want het boek kwam binnen en hij keek naar de voorkant waar 3 van de dieren op staan en je zag ‘m denken ‘interessant’, toen opende hij het boekje en zag hij nauwelijks plaatjes maar vooral heel veel tekst. Toen was het “dat boek wil ik niet, die is saai”. Toen het bedtijd was stelde ik voor dat we het toch zouden proberen. Ik zei dat het juist leuk was zonder plaatjes, want dan kon hij lekker liggen onder de deken en hoefde hij alleen maar te luisteren.

Dat wilde hij wel. En ohoh na de eerste twee verhaaltjes wilde hij alleen nog maar meer meer meer. Hij lag compleet in een deuk om sommige stukjes uit de verhalen en kon niet wáchten op wat er ging komen. Inmiddels hebben we de verhaaltjes al meerdere keren gelezen en is het boek mee in de vakantiekoffer, want het is lekker dun en zijn toch mooi 21 verhalen!

De verhalen zijn dus op rijm geschreven en dat leest prettig, je kunt je als voorlezer ook echt wel leuk uitleven en het nog smeuïger maken. Het is een toffe bundel met verhalen om zo voor het slapen gaan te lezen. En kan dus mooi mee op vakantie!

Voor meer informatie kijk op de site: www.voorleesgedichten.nl

 

GEGEVENS:

voorleesgedichten
Titel:       Voorleesgedichten over Lionel, Eefje en anderen
Auteur:    Linda (de) Groot & Milou Martin
ISBN:       9789090319315
Soort:      Hardcover
Pagina’s:  72
Uitgever: Geen, zelf uitgegeven door de schrijfster
Prijs:       € 12,50 of 16,85 afhankelijk van waar je het koopt
Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor bestellen via de schrijver zelf: Voorleesgedichten – shop of via Bol: Voorleesgedichten

 

 

Dit boek kreeg ik van de schrijver om over te schrijven. Dat deed ik graag want het is een heel leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.