#193. Mooi & liefdevol: Ik wil je nooit vergeten

 

ik wil je nooit vergeten

 

Dit is een heel lief boek over iemand herinneren. En aan de mooie tijd samen denken. Maar ook over nieuwe dingen beleven. En het besef dat iemand altijd in je hart zal blijven en dat je niet bang hoeft te zijn dat je iemand die overleden is zal vergeten. Het meisje dat iemand is verloren maakt een doos van herinneringen. Heel mooi symbolisch en ook praktisch zelf te doen mocht een verdrietig verlies zich voordoen.

Kortom een mooi verhaal over rouw en herinneringen en zeker te gebruiken als je in zo’n verdrietige situatie zit.

 

GEGEVENS:

ik wil je nooit vergetenTitel:     Ik wil je nooit vergeten

Auteur:  Joanna Rowland & Thea Baker

ISBN:      9789026623028

Soort:     Hardcover

Uitgever: KokBoekencentrum Uitgevers

Pagina’s: 32

Prijs:      € 14,99

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Ik wil je nooit vergeten

 

Disclaimer: dit boek kreeg ik van de uitgever om over te schrijven. Dat deed ik graag want het is een erg mooi boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.